CONSULTING, EVC

Contactgegevens CONSULTING, EVC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSULTING, EVC: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSULTING, EVC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albertlei 27, EDEGEM BE, België

Telefoon (phone): 32 3 4910460 32 3 4910465 32 3 4910460 32 3 4910465

Fax (fax): +32 (87) 706-51-86 +32 (87) 706-51-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSULTING, EVC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSULTING, EVC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSULTING, EVC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSULTING, EVC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSULTING, EVC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSULTING, EVC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSULTING, EVC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSULTING, EVC
Products information CONSULTING, EVC

BTW identificatienummer (tax): BE01984649658
Ondernemingsnummer: 2680908203
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in CONSULTING, EVC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSULTING, EVC
(Get full report from official database of BE for CONSULTING, EVC)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSULTING, EVC
Addition kinds of activities for CONSULTING, EVC

01390000. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
28440101. Bleken, haar | Bleaches, hair
36740205. Metaaloxide silicium (MOS) apparaten | Metal oxide silicon (mos) devices
79220403. Televisieprogramma, inclusief commerciele producenten | Television program, including commercial producers
86319900. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec

Werken bij CONSULTING, EVC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSULTING, EVC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSULTING, EVC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSULTING, EVC. Looking for open vacancies in other companies

 • Shop manager Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: CASA Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

 • Afzakoperator (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

 • Operator (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

 • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

 • Poetshulp Overijse/Hoeilaart (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: WEB

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

 • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

 • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

 • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: RenewIT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

 • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ZAHIA

  Type: Flexijob

  Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van CONSULTING, EVC in sociale netwerken
Look for responds of CONSULTING, EVC in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSULTING, EVC. Laat een reactie achter voor CONSULTING, EVC. CONSULTING, EVC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSULTING, EVC. Leave a respond for CONSULTING, EVC. CONSULTING, EVC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSULTING, EVC op de google maps. Adres en contacten CONSULTING, EVC
Location of CONSULTING, EVC on the google maps. Address and contacts of CONSULTING, EVC

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSULTING, EVC CONSULTING, EVC: ASLK-CGER Bank | V.C. C.C.J. P?PINSTER | ZUIDLEDE ZWEMMERS | BENOIT LIEGEOIS | CENTRE SCOLAIRE ST.CLAIRE

Other related companies as CONSULTING, EVC: ASLK-CGER Bank | V.C. C.C.J. P?PINSTER | ZUIDLEDE ZWEMMERS | BENOIT LIEGEOIS | CENTRE SCOLAIRE ST.CLAIRE

CONSULTING, EVC is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSULTING, EVC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01984649658. Het bedrijf CONSULTING, EVC bevindt zich op het adres: Koning Albertlei 27, EDEGEM BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CONSULTING, EVC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONSULTING, EVC is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSULTING, EVC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSULTING, EVC, openstaande posities, locatie van CONSULTING, EVC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CONSULTING, EVC is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSULTING, EVC, company assigned to the tax number BE01984649658. The company CONSULTING, EVC is located at the address: Koning Albertlei 27, EDEGEM BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CONSULTING, EVC were not found.
The main activity of CONSULTING, EVC is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSULTING, EVC is not available. You also can look at reviews of CONSULTING, EVC, open positions, location of CONSULTING, EVC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSULTING, EVC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSULTING, EVC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSULTING, EVC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSULTING, EVC, employees, financial statistics.