Buro Stock BVBA

Contactgegevens Buro Stock BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buro Stock BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buro Stock BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Walenstraat 94; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 50 08 (+32-011 22 50 08) 011 22 50 08 (+32-011 22 50 08)

Fax (fax): 011 23 39 36 (+32-011 23 39 36) 011 23 39 36 (+32-011 23 39 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buro Stock BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buro Stock BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buro Stock BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buro Stock BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buro Stock BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buro Stock BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buro Stock BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buro Stock BVBA
Products information Buro Stock BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06025421142
Ondernemingsnummer: 8611328125
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Office fixtures

Product categorie (product category): Furniture - Office

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buro Stock BVBA
(Get full report from official database of BE for Buro Stock BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buro Stock BVBA
Addition kinds of activities for Buro Stock BVBA

9131. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
731200. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
35890205. Vloerwas- en polijstenmachines, commercieel | Floor washing and polishing machines, commercial
37130103. Vrachtwagens, voor motorvoertuigen | Truck cabs, for motor vehicles
50650205. Modems, computer | Modems, computer
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij Buro Stock BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buro Stock BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buro Stock BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buro Stock BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

 • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

 • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

  Type: Studentenjob

  Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

 • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

 • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: THYSSEN

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van Buro Stock BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Buro Stock BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buro Stock BVBA. Laat een reactie achter voor Buro Stock BVBA. Buro Stock BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buro Stock BVBA. Leave a respond for Buro Stock BVBA. Buro Stock BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buro Stock BVBA op de google maps. Adres en contacten Buro Stock BVBA
Location of Buro Stock BVBA on the google maps. Address and contacts of Buro Stock BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Buro Stock BVBA Buro Stock BVBA: LUC MATZ | VANHEESWYCK | ESPACE PHOTO | PH. COLLARD | Botswana

Other related companies as Buro Stock BVBA: LUC MATZ | VANHEESWYCK | ESPACE PHOTO | PH. COLLARD | Botswana

Buro Stock BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buro Stock BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06025421142. Het bedrijf Buro Stock BVBA bevindt zich op het adres: Walenstraat 94; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - Office. Lijst met producten zijn Office fixtures.
De hoofdactiviteit van Buro Stock BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buro Stock BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buro Stock BVBA, openstaande posities, locatie van Buro Stock BVBA op de kaart.

Buro Stock BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buro Stock BVBA, company assigned to the tax number BE06025421142. The company Buro Stock BVBA is located at the address: Walenstraat 94; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - Office. List of products are Office fixtures.
The main activity of Buro Stock BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Buro Stock BVBA is not available. You also can look at reviews of Buro Stock BVBA, open positions, location of Buro Stock BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buro Stock BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buro Stock BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buro Stock BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buro Stock BVBA, employees, financial statistics.