Jones & Jones

Contactgegevens Jones & Jones: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jones & Jones: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jones & Jones

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keistraat 122; 9830; Sint-Martens-Latem, België

Telefoon (phone): 09 282 01 18; 0475 72 50 77 (+32-09 282 01 18; 0475 72 50 77) 09 282 01 18; 0475 72 50 77 (+32-09 282 01 18; 0475 72 50 77)

Fax (fax): 09 390 82 54 (+32-09 390 82 54) 09 390 82 54 (+32-09 390 82 54)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jones & Jones: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jones & Jones"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jones & Jones"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jones & Jones, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jones & Jones. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jones & Jones, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jones & Jones. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jones & Jones
Products information Jones & Jones

BTW identificatienummer (tax): BE05214080810
Ondernemingsnummer: 4431579589
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Interior decoration; Furniture - Garden; Furniture - General

Product categorie (product category): Furniture - Antique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jones & Jones
(Get full report from official database of BE for Jones & Jones)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jones & Jones
Addition kinds of activities for Jones & Jones

281999. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
32699901. Kunst- en siergerei, aardewerk | Art and ornamental ware, pottery
52110500. Metselwerk en materialen voor metselwerk | Masonry materials and supplies

Werken bij Jones & Jones: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jones & Jones: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jones & Jones. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jones & Jones. Looking for open vacancies in other companies

 • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

 • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

 • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

 • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Vaste Job

  Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

 • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AW TECH

  Type: Vaste Job

  Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

 • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Directe verkoop

Zoek naar antwoorden van Jones & Jones in sociale netwerken
Look for responds of Jones & Jones in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jones & Jones. Laat een reactie achter voor Jones & Jones. Jones & Jones bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jones & Jones. Leave a respond for Jones & Jones. Jones & Jones on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jones & Jones op de google maps. Adres en contacten Jones & Jones
Location of Jones & Jones on the google maps. Address and contacts of Jones & Jones

Andere gerelateerde bedrijven als come Jones & Jones Jones & Jones: FELIX LEFEVRE | ALLTRADE | WANDELCLUB AVIAT | DENTAL TECHNIK | J FELDMAN & SONS

Other related companies as Jones & Jones: FELIX LEFEVRE | ALLTRADE | WANDELCLUB AVIAT | DENTAL TECHNIK | J FELDMAN & SONS

Jones & Jones is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jones & Jones, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05214080810. Het bedrijf Jones & Jones bevindt zich op het adres: Keistraat 122; 9830; Sint-Martens-Latem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 350,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Antique. Lijst met producten zijn Interior decoration; Furniture - Garden; Furniture - General.
De hoofdactiviteit van Jones & Jones is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jones & Jones is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jones & Jones, openstaande posities, locatie van Jones & Jones op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jones & Jones is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jones & Jones, company assigned to the tax number BE05214080810. The company Jones & Jones is located at the address: Keistraat 122; 9830; Sint-Martens-Latem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 350,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Antique. List of products are Interior decoration; Furniture - Garden; Furniture - General.
The main activity of Jones & Jones is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jones & Jones is not available. You also can look at reviews of Jones & Jones, open positions, location of Jones & Jones on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jones & Jones, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jones & Jones, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jones & Jones, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jones & Jones, employees, financial statistics.