Van Isterdael

Contactgegevens Van Isterdael: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Isterdael: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Isterdael

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Eglise Saint-Martin 55; 1083; Bruxelles (Ganshoren), België

Telefoon (phone): 02 426 11 26 (+32-02 426 11 26) 02 426 11 26 (+32-02 426 11 26)

Fax (fax): +32 (9) 624-60-60 +32 (9) 624-60-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Isterdael: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Isterdael"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Isterdael"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Isterdael, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Isterdael. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Isterdael, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Isterdael. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Isterdael
Products information Van Isterdael

BTW identificatienummer (tax): BE02685577392
Ondernemingsnummer: 4287109375
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Van Isterdael zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Isterdael
(Get full report from official database of BE for Van Isterdael)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Isterdael
Addition kinds of activities for Van Isterdael

131103. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
541101. supermarkten | Supermarkets
17990104. Spa-installatie of bubbelbadinstallatie of -constructie | Spa or hot tub installation or construction
27520900. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
34430105. Cyclonen, industrieel: metalen plaat | Cyclones, industrial: metal plate
35479900. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
35520110. Opening machines en uitrusting | Opening machinery and equipment
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
82999909. Hypnose school | Hypnosis school

Werken bij Van Isterdael: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Isterdael: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Isterdael. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Isterdael. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: JOBMATCH GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

 • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

 • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

 • Machine operator (vullijn) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

 • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

 • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

 • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

 • Logopedist(e) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: DE BABBELHUT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

 • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: DE STER

  Type: Werfreserve

  FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

 • orderpicker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Leercontract

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van Van Isterdael in sociale netwerken
Look for responds of Van Isterdael in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Isterdael. Laat een reactie achter voor Van Isterdael. Van Isterdael bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Isterdael. Leave a respond for Van Isterdael. Van Isterdael on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Isterdael op de google maps. Adres en contacten Van Isterdael
Location of Van Isterdael on the google maps. Address and contacts of Van Isterdael

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Isterdael Van Isterdael: LUCIEN JUWE | Anné-Van Gaever BVBA | Little Baby House | Tuinaanleg B & E BVBA | BAKKERIJ BIJNENS

Other related companies as Van Isterdael: LUCIEN JUWE | Anné-Van Gaever BVBA | Little Baby House | Tuinaanleg B & E BVBA | BAKKERIJ BIJNENS

Van Isterdael is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Isterdael, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02685577392. Het bedrijf Van Isterdael bevindt zich op het adres: Rue de l'Eglise Saint-Martin 55; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in Van Isterdael zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Isterdael is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Isterdael is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Isterdael, openstaande posities, locatie van Van Isterdael op de kaart.

Van Isterdael is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Isterdael, company assigned to the tax number BE02685577392. The company Van Isterdael is located at the address: Rue de l'Eglise Saint-Martin 55; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Funeral directors. Products created in Van Isterdael were not found.
The main activity of Van Isterdael is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Isterdael is not available. You also can look at reviews of Van Isterdael, open positions, location of Van Isterdael on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Isterdael, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Isterdael, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Isterdael, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Isterdael, employees, financial statistics.