CORTECH SPRL

Contactgegevens CORTECH SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORTECH SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORTECH SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LAUBESPIN 72; 1020; BRUXELLES-LAEKEN, België

Telefoon (phone): 24784026 (+32-24784026) 24784026 (+32-24784026)

Fax (fax): +32 (19) 241-77-50 +32 (19) 241-77-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORTECH SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORTECH SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORTECH SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORTECH SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORTECH SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORTECH SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORTECH SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORTECH SPRL
Products information CORTECH SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03151397705
Ondernemingsnummer: 4084960937
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Portables, Serveurs, Primergy Servers, Lifebook, Information & Brochures, PC.

Product categorie (product category): Fujitsu Siemens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORTECH SPRL
(Get full report from official database of BE for CORTECH SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORTECH SPRL
Addition kinds of activities for CORTECH SPRL

13829904. Seismografische enquêtes | Seismograph surveys
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
27890102. Montage van kaarten en monsters | Mounting of maps and samples
30210105. Galoshes, plastic | Galoshes, plastic
39449908. Hobby paarden | Hobby horses
39490400. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment

Werken bij CORTECH SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORTECH SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORTECH SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORTECH SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

 • Machine operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

 • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

 • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

  Regio: BAS-WARNETON

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

 • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

 • Student administratie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

 • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

 • Student host/hostess (m/v) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

 • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: CROWN CLEANING

  Type: Studentenjob

  We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

 • Jobstudent(e) / Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Studentenjob

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van CORTECH SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CORTECH SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORTECH SPRL. Laat een reactie achter voor CORTECH SPRL. CORTECH SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORTECH SPRL. Leave a respond for CORTECH SPRL. CORTECH SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORTECH SPRL op de google maps. Adres en contacten CORTECH SPRL
Location of CORTECH SPRL on the google maps. Address and contacts of CORTECH SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CORTECH SPRL CORTECH SPRL: MARC ROEGIERS | Nguyen H-H | AUTHELET | MARETOURS | BELREG

Other related companies as CORTECH SPRL: MARC ROEGIERS | Nguyen H-H | AUTHELET | MARETOURS | BELREG

CORTECH SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORTECH SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03151397705. Het bedrijf CORTECH SPRL bevindt zich op het adres: RUE DE LAUBESPIN 72; 1020; BRUXELLES-LAEKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 170,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fujitsu Siemens. Lijst met producten zijn Produits: Portables, Serveurs, Primergy Servers, Lifebook, Information & Brochures, PC..
De hoofdactiviteit van CORTECH SPRL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORTECH SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORTECH SPRL, openstaande posities, locatie van CORTECH SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CORTECH SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORTECH SPRL, company assigned to the tax number BE03151397705. The company CORTECH SPRL is located at the address: RUE DE LAUBESPIN 72; 1020; BRUXELLES-LAEKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 170,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fujitsu Siemens. List of products are Produits: Portables, Serveurs, Primergy Servers, Lifebook, Information & Brochures, PC..
The main activity of CORTECH SPRL is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CORTECH SPRL is not available. You also can look at reviews of CORTECH SPRL, open positions, location of CORTECH SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORTECH SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORTECH SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORTECH SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORTECH SPRL, employees, financial statistics.