Windmolders Bex W

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Windmolders Bex W
Private companiesTextile Mill Products • Windmolders Bex W

Contactgegevens Windmolders Bex W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Windmolders Bex W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Windmolders Bex W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herkkantstraat 88; 3510; Hasselt (Spalbeek), België

Telefoon (phone): 011 31 25 79 (+32-011 31 25 79) 011 31 25 79 (+32-011 31 25 79)

Fax (fax): +32 (86) 736-49-47 +32 (86) 736-49-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Windmolders Bex W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Windmolders Bex W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Windmolders Bex W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Windmolders Bex W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Windmolders Bex W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Windmolders Bex W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Windmolders Bex W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Windmolders Bex W
Products information Windmolders Bex W

BTW identificatienummer (tax): BE04591979980
Ondernemingsnummer: 1013458251
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Windmolders Bex W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Windmolders Bex W
(Get full report from official database of BE for Windmolders Bex W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Windmolders Bex W
Addition kinds of activities for Windmolders Bex W

09710100. Speldiensten | Game services
35450314. Boorbussen (boorgat) | Drill bushings (drilling jig)
36430203. Startschakelaars, fluorescerend | Starting switches, fluorescent
38230503. Vloeistof analyse instrumenten, industrieel proces type | Liquid analysis instruments, industrial process type
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis
92290401. Openbare orde en veiligheid, federale overheid | Public order and safety, federal government

Werken bij Windmolders Bex W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Windmolders Bex W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Windmolders Bex W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Windmolders Bex W. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • TIG lassers (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

 • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

 • LOODGIETER (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

 • Loodgieter (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

 • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Jobstudent (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Go4Jobs Geel

  Type: Studentenjob

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Studentenjob

  STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

 • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

 • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

 • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ZOEMZOEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

Zoek naar antwoorden van Windmolders Bex W in sociale netwerken
Look for responds of Windmolders Bex W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Windmolders Bex W. Laat een reactie achter voor Windmolders Bex W. Windmolders Bex W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Windmolders Bex W. Leave a respond for Windmolders Bex W. Windmolders Bex W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Windmolders Bex W op de google maps. Adres en contacten Windmolders Bex W
Location of Windmolders Bex W on the google maps. Address and contacts of Windmolders Bex W

Andere gerelateerde bedrijven als come Windmolders Bex W Windmolders Bex W: BAKKERIJ PICCOLOOTJE | MUSCH | Van Oycke L | JOHNY DE PELSENEER | SMITHKLINE BEECHAM PHARM.

Other related companies as Windmolders Bex W: BAKKERIJ PICCOLOOTJE | MUSCH | Van Oycke L | JOHNY DE PELSENEER | SMITHKLINE BEECHAM PHARM.

Windmolders Bex W is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Windmolders Bex W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04591979980. Het bedrijf Windmolders Bex W bevindt zich op het adres: Herkkantstraat 88; 3510; Hasselt (Spalbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fuels. Producten gemaakt in Windmolders Bex W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Windmolders Bex W is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Windmolders Bex W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Windmolders Bex W, openstaande posities, locatie van Windmolders Bex W op de kaart.

Windmolders Bex W is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Windmolders Bex W, company assigned to the tax number BE04591979980. The company Windmolders Bex W is located at the address: Herkkantstraat 88; 3510; Hasselt (Spalbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fuels. Products created in Windmolders Bex W were not found.
The main activity of Windmolders Bex W is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Windmolders Bex W is not available. You also can look at reviews of Windmolders Bex W, open positions, location of Windmolders Bex W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Windmolders Bex W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Windmolders Bex W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Windmolders Bex W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Windmolders Bex W, employees, financial statistics.