Vaeyens & co BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Vaeyens & co BVBA

Contactgegevens Vaeyens & co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vaeyens & co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vaeyens & co BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vijfhoekstraat 90; 1770; Liedekerke, België

Telefoon (phone): 053 66 82 01 (+32-053 66 82 01) 053 66 82 01 (+32-053 66 82 01)

Fax (fax): 053 66 17 80 (+32-053 66 17 80) 053 66 17 80 (+32-053 66 17 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vaeyens & co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vaeyens & co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vaeyens & co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vaeyens & co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vaeyens & co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vaeyens & co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vaeyens & co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vaeyens & co BVBA
Products information Vaeyens & co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05005065917
Ondernemingsnummer: 8985137939
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Vaeyens & co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vaeyens & co BVBA
(Get full report from official database of BE for Vaeyens & co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vaeyens & co BVBA
Addition kinds of activities for Vaeyens & co BVBA

07220301. Combineren van diensten | Combining services
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
27590701. Zakken, plastic: drukwerk, NSK | Bags, plastic: printing, nsk
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
34460104. Wachten, gemaakt van pijp | Guards, made from pipe

Werken bij Vaeyens & co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vaeyens & co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vaeyens & co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vaeyens & co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Kaaioperator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de op- en overslag van vloeibaar bulkgoed in de Antwerpse haven zijn we op zoek naar een kaaioperator. Je zal de ogen en oren zijn van de controlekameroperators en je takenpakket zal vooral bestaan uit: Buiten schepen en lichters aan- en afkoppelen de controle van de pompen en leidingen het onderhouden van het tankenpark

 • Schrijnwerker (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Studentenjob

  Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

 • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

 • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

 • Technieker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

 • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

Zoek naar antwoorden van Vaeyens & co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vaeyens & co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vaeyens & co BVBA. Laat een reactie achter voor Vaeyens & co BVBA. Vaeyens & co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vaeyens & co BVBA. Leave a respond for Vaeyens & co BVBA. Vaeyens & co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vaeyens & co BVBA op de google maps. Adres en contacten Vaeyens & co BVBA
Location of Vaeyens & co BVBA on the google maps. Address and contacts of Vaeyens & co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vaeyens & co BVBA Vaeyens & co BVBA: FLSPOORMANS PLUIMVEEPRODUCTEN NV | Hoogmartens G | GIOT J-L | ERIC PROVOOST | Thico bvba

Other related companies as Vaeyens & co BVBA: FLSPOORMANS PLUIMVEEPRODUCTEN NV | Hoogmartens G | GIOT J-L | ERIC PROVOOST | Thico bvba

Vaeyens & co BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vaeyens & co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05005065917. Het bedrijf Vaeyens & co BVBA bevindt zich op het adres: Vijfhoekstraat 90; 1770; Liedekerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 791,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fuels. Producten gemaakt in Vaeyens & co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vaeyens & co BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vaeyens & co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vaeyens & co BVBA, openstaande posities, locatie van Vaeyens & co BVBA op de kaart.

Vaeyens & co BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vaeyens & co BVBA, company assigned to the tax number BE05005065917. The company Vaeyens & co BVBA is located at the address: Vijfhoekstraat 90; 1770; Liedekerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 791,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fuels. Products created in Vaeyens & co BVBA were not found.
The main activity of Vaeyens & co BVBA is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vaeyens & co BVBA is not available. You also can look at reviews of Vaeyens & co BVBA, open positions, location of Vaeyens & co BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vaeyens & co BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vaeyens & co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vaeyens & co BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vaeyens & co BVBA, employees, financial statistics.