De Brucker L

Contactgegevens De Brucker L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Brucker L: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Brucker L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenstraat 12; 9340; Lede, België

Telefoon (phone): 053 80 31 57 (+32-053 80 31 57) 053 80 31 57 (+32-053 80 31 57)

Fax (fax): 053 80 31 57 (+32-053 80 31 57) 053 80 31 57 (+32-053 80 31 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Brucker L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Brucker L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Brucker L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Brucker L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Brucker L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Brucker L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Brucker L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Brucker L
Products information De Brucker L

BTW identificatienummer (tax): BE01657806396
Ondernemingsnummer: 7779113769
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Heating apparatus; Bicycles - Retail

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Brucker L
(Get full report from official database of BE for De Brucker L)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Brucker L
Addition kinds of activities for De Brucker L

1389. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
07820203. Graszorg | Lawn care services
10610203. Pyrolusiet mijnbouw | Pyrolusite mining
14990203. Phlogopiet mijnbouw | Phlogopite mining
29510206. Wegenmateriaal, bitumineuze (niet van raffinaderijen) | Road materials, bituminous (not from refineries)
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
51139902. Sluitingen, papier en wegwerp plastic | Closures, paper and disposable plastic
73899948. Zwembad en hot tub service en onderhoud | Swimming pool and hot tub service and maintenance
87480204. Verkeersconsultant | Traffic consultant

Werken bij De Brucker L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Brucker L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Brucker L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Brucker L. Looking for open vacancies in other companies

 • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

 • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

 • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LE TOUQUET

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

 • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AMBY

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

 • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: DUPONT ELECTRO

  Type: Vaste Job

  Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

 • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

 • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

  Type: Zelfstandige activiteit

  We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

 • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

Zoek naar antwoorden van De Brucker L in sociale netwerken
Look for responds of De Brucker L in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Brucker L. Laat een reactie achter voor De Brucker L. De Brucker L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Brucker L. Leave a respond for De Brucker L. De Brucker L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Brucker L op de google maps. Adres en contacten De Brucker L
Location of De Brucker L on the google maps. Address and contacts of De Brucker L

Andere gerelateerde bedrijven als come De Brucker L De Brucker L: Cercle Equestre du Transvaal (Le) | JEAN-PAUL DE JAEGER | Anné Raf | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | FRITPALEIS

Other related companies as De Brucker L: Cercle Equestre du Transvaal (Le) | JEAN-PAUL DE JAEGER | Anné Raf | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | FRITPALEIS

De Brucker L is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Brucker L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01657806396. Het bedrijf De Brucker L bevindt zich op het adres: Steenstraat 12; 9340; Lede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fuels. Lijst met producten zijn Heating apparatus; Bicycles - Retail.
De hoofdactiviteit van De Brucker L is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Brucker L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Brucker L, openstaande posities, locatie van De Brucker L op de kaart.

De Brucker L is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Brucker L, company assigned to the tax number BE01657806396. The company De Brucker L is located at the address: Steenstraat 12; 9340; Lede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fuels. List of products are Heating apparatus; Bicycles - Retail.
The main activity of De Brucker L is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Brucker L is not available. You also can look at reviews of De Brucker L, open positions, location of De Brucker L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Brucker L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Brucker L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Brucker L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Brucker L, employees, financial statistics.