LOUIS DELSAER

Contactgegevens LOUIS DELSAER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS DELSAER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS DELSAER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TONGERSESTEENWEG 292; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11684423 (+32-11684423) 11684423 (+32-11684423)

Fax (fax): +32 (57) 936-85-87 +32 (57) 936-85-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS DELSAER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS DELSAER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS DELSAER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS DELSAER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS DELSAER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS DELSAER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS DELSAER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS DELSAER
Products information LOUIS DELSAER

BTW identificatienummer (tax): BE05144042968
Ondernemingsnummer: 4881195068
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LOUIS DELSAER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS DELSAER
(Get full report from official database of BE for LOUIS DELSAER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS DELSAER
Addition kinds of activities for LOUIS DELSAER

599906. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment
02790200. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
22690000. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
22990203. Ketelbedekking, vilt | Boiler covering, felt
28910105. Afdichtingswas | Sealing wax
33390100. Lood en zink | Lead and zinc
47419901. Graan nivellering in spoorauto's | Grain leveling in railroad cars

Werken bij LOUIS DELSAER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS DELSAER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS DELSAER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS DELSAER. Looking for open vacancies in other companies

 • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: PEETERS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

 • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

 • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

 • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

 • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

  Regio: OOSTVLETEREN

  Bedrijf: DE ZONNEGLOED

  Type: Studentenjob

  Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

 • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: KAMEO JOBS

  Type: Vaste Job

  Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

 • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

  Type: Vaste Job

  De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

 • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DIGIPOLIS

  Type: Vaste Job

  Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

 • Muziektherapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van LOUIS DELSAER in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS DELSAER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS DELSAER. Laat een reactie achter voor LOUIS DELSAER. LOUIS DELSAER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS DELSAER. Leave a respond for LOUIS DELSAER. LOUIS DELSAER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS DELSAER op de google maps. Adres en contacten LOUIS DELSAER
Location of LOUIS DELSAER on the google maps. Address and contacts of LOUIS DELSAER

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS DELSAER LOUIS DELSAER: MARIE VANESSA | Pigs.be | MAXI LIVRES | KEVIN | ANDREAS KOHNEN

Other related companies as LOUIS DELSAER: MARIE VANESSA | Pigs.be | MAXI LIVRES | KEVIN | ANDREAS KOHNEN

LOUIS DELSAER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS DELSAER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05144042968. Het bedrijf LOUIS DELSAER bevindt zich op het adres: TONGERSESTEENWEG 292; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 238,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruitteelt; Varkenskwekers. Producten gemaakt in LOUIS DELSAER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS DELSAER is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS DELSAER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS DELSAER, openstaande posities, locatie van LOUIS DELSAER op de kaart.

LOUIS DELSAER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS DELSAER, company assigned to the tax number BE05144042968. The company LOUIS DELSAER is located at the address: TONGERSESTEENWEG 292; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 238,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruitteelt; Varkenskwekers. Products created in LOUIS DELSAER were not found.
The main activity of LOUIS DELSAER is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS DELSAER is not available. You also can look at reviews of LOUIS DELSAER, open positions, location of LOUIS DELSAER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS DELSAER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS DELSAER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS DELSAER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS DELSAER, employees, financial statistics.