VANBERGEN

Contactgegevens VANBERGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANBERGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANBERGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREESTRAAT 69; 3850; NIEUWERKERKEN, België

Telefoon (phone): 11316929 (+32-11316929) 11316929 (+32-11316929)

Fax (fax): +32 (56) 815-26-12 +32 (56) 815-26-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANBERGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANBERGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANBERGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANBERGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANBERGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANBERGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANBERGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANBERGEN
Products information VANBERGEN

BTW identificatienummer (tax): BE08856048583
Ondernemingsnummer: 8051574707
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in VANBERGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANBERGEN
(Get full report from official database of BE for VANBERGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANBERGEN
Addition kinds of activities for VANBERGEN

299201. Smeeroliën | Lubricating oils
495302. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
20910100. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
35780104. Punt-van-verkoop apparaten | Point-of-sale devices
59991104. Huisdieren | Pets
92299903. Openbaar veiligheidsbureau, overheid | Public safety bureau, government

Werken bij VANBERGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANBERGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANBERGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANBERGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • 4 Toolmaker mold maintenance & shuttling M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het onderhouden, herstellen en optimaliseren van matrijzen om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdelingen in België en Europa. - Je onderhoudt en zorgt voor de revisie van matrijzen na productie. - Dit betekent dat je instaat voor het onderhouden, demonteren en repareren van matrijzen. - Voor de mold shuttling bereid je matrijzen voor. - Je bereidt nieuwe matrijzen voor om te testen of te produceren - Je doet een interventie in de productie voor het oplossen van problemen aan matrijzen. - Je evalueert moldproblemen samen met de teamcoördinator en de werkvoorbereider. - Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

 • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

 • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

 • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

 • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: BEUKENHOF

  Type: Studentenjob

  WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

 • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

 • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ATOS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

 • DOCENT DUITS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: B E R L I T Z

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van VANBERGEN in sociale netwerken
Look for responds of VANBERGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANBERGEN. Laat een reactie achter voor VANBERGEN. VANBERGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANBERGEN. Leave a respond for VANBERGEN. VANBERGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANBERGEN op de google maps. Adres en contacten VANBERGEN
Location of VANBERGEN on the google maps. Address and contacts of VANBERGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VANBERGEN VANBERGEN: FLHOTEL-RESTAURANT CORTINA NV | LA GOURMANDISES | CHIRO 'T ALLEMANNEKE | Ixia | U.G.T.-Espagne

Other related companies as VANBERGEN: FLHOTEL-RESTAURANT CORTINA NV | LA GOURMANDISES | CHIRO 'T ALLEMANNEKE | Ixia | U.G.T.-Espagne

VANBERGEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANBERGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08856048583. Het bedrijf VANBERGEN bevindt zich op het adres: BREESTRAAT 69; 3850; NIEUWERKERKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 579,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruitteelt; Rundveehouders. Producten gemaakt in VANBERGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANBERGEN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANBERGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANBERGEN, openstaande posities, locatie van VANBERGEN op de kaart.

VANBERGEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANBERGEN, company assigned to the tax number BE08856048583. The company VANBERGEN is located at the address: BREESTRAAT 69; 3850; NIEUWERKERKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 579,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruitteelt; Rundveehouders. Products created in VANBERGEN were not found.
The main activity of VANBERGEN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANBERGEN is not available. You also can look at reviews of VANBERGEN, open positions, location of VANBERGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANBERGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANBERGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANBERGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANBERGEN, employees, financial statistics.