GEERT HEREMANS

Contactgegevens GEERT HEREMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT HEREMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT HEREMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CONDIJSTRAAT 11; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 54567249 (+32-54567249) 54567249 (+32-54567249)

Fax (fax): +32 (13) 168-68-87 +32 (13) 168-68-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT HEREMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT HEREMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT HEREMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT HEREMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT HEREMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT HEREMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT HEREMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT HEREMANS
Products information GEERT HEREMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01864349365
Ondernemingsnummer: 7264953613
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in GEERT HEREMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT HEREMANS
(Get full report from official database of BE for GEERT HEREMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT HEREMANS
Addition kinds of activities for GEERT HEREMANS

364300. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
31310506. bovendeel | Uppers
35249901. Blowers en stofzuigers, gazon | Blowers and vacuums, lawn
47419903. Voorkool van fruit en groenten voor transport | Precooling of fruits and vegetables before transport
65310203. Coöperatieve appartement manager | Cooperative apartment manager

Werken bij GEERT HEREMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT HEREMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT HEREMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT HEREMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistieke handlangers zomerperiode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de zomerperiode hebben onze klanten nood aan extra handlangers voor logistieke arbeid. Deze tewerkstelling gebeurt op basis van dagplanningen bij diverse klanten! Dit wanneer er tekorten zijn bij het haven- en logistiek personeel wegens vakanties en afwezigheden. Sporadisch kan hier weekendwerk bij zijn (hiervoor kan u zich vrijwillig opgeven, geen verplichting). Je zal bij diverse klanten werken en verschillende taken uitvoeren (laden en lossen, onderhoud terminal, sorteren van goederen en verpakkingsmaterialen, ...). Dit kan in daguren of in shiften zijn (vroege, late).

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • x Productie-elektricien Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het monteren, installeren, aansluiten en uittesten van elektrische leidingen, elektriciteitskasten, beveiligingssystemen, instrumenten en apparaten, enz. in nieuwe autobussen en touringcars en industriële voertuigen. Hierbij wordt gewerkt aan de hand van elektrische schema’s en plans. Je moet de installatie kunnen controleren met de nodige meetinstrumenten.

  • Student winkelbediende supermarkt voor de maand september (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Beernem gaan we op zoek naar studenten die vrij zijn tijdens de maand september Taken: Je zal de kassa bedienen Aanvullen van brood, zuivel, non food Bestellingen in de rekken zetten Werken volgens FIFO- systeem Stock aanvullen

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van GEERT HEREMANS in sociale netwerken
Look for responds of GEERT HEREMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT HEREMANS. Laat een reactie achter voor GEERT HEREMANS. GEERT HEREMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT HEREMANS. Leave a respond for GEERT HEREMANS. GEERT HEREMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT HEREMANS op de google maps. Adres en contacten GEERT HEREMANS
Location of GEERT HEREMANS on the google maps. Address and contacts of GEERT HEREMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT HEREMANS GEERT HEREMANS: FLCORDY & CDM NV | BBL | MARTIN MINGNEAU | Divantoura Reizen | COIFFURE CAMOMILE

Other related companies as GEERT HEREMANS: FLCORDY & CDM NV | BBL | MARTIN MINGNEAU | Divantoura Reizen | COIFFURE CAMOMILE

GEERT HEREMANS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT HEREMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01864349365. Het bedrijf GEERT HEREMANS bevindt zich op het adres: CONDIJSTRAAT 11; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 313,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in GEERT HEREMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERT HEREMANS is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT HEREMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT HEREMANS, openstaande posities, locatie van GEERT HEREMANS op de kaart.

GEERT HEREMANS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT HEREMANS, company assigned to the tax number BE01864349365. The company GEERT HEREMANS is located at the address: CONDIJSTRAAT 11; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 313,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruitteelt. Products created in GEERT HEREMANS were not found.
The main activity of GEERT HEREMANS is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT HEREMANS is not available. You also can look at reviews of GEERT HEREMANS, open positions, location of GEERT HEREMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT HEREMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT HEREMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT HEREMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT HEREMANS, employees, financial statistics.