DEMOOR-LATEUR

Contactgegevens DEMOOR-LATEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMOOR-LATEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMOOR-LATEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELGRIM 9; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93625142 (+32-93625142) 93625142 (+32-93625142)

Fax (fax): +32 (57) 889-67-54 +32 (57) 889-67-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMOOR-LATEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMOOR-LATEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMOOR-LATEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMOOR-LATEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMOOR-LATEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMOOR-LATEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMOOR-LATEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMOOR-LATEUR
Products information DEMOOR-LATEUR

BTW identificatienummer (tax): BE03815795898
Ondernemingsnummer: 9384490966
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Pommes de Terre.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMOOR-LATEUR
(Get full report from official database of BE for DEMOOR-LATEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMOOR-LATEUR
Addition kinds of activities for DEMOOR-LATEUR

253199. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
603599. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
34629903. Armorplaat, gesmeed ijzer of staal | Armor plate, forged iron or steel
62110207. Ondernemers, veiligheid | Underwriters, security

Werken bij DEMOOR-LATEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMOOR-LATEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMOOR-LATEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMOOR-LATEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van DEMOOR-LATEUR in sociale netwerken
Look for responds of DEMOOR-LATEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMOOR-LATEUR. Laat een reactie achter voor DEMOOR-LATEUR. DEMOOR-LATEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMOOR-LATEUR. Leave a respond for DEMOOR-LATEUR. DEMOOR-LATEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMOOR-LATEUR op de google maps. Adres en contacten DEMOOR-LATEUR
Location of DEMOOR-LATEUR on the google maps. Address and contacts of DEMOOR-LATEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMOOR-LATEUR DEMOOR-LATEUR: PETRUS VERMEULEN | TOM LESAFFER | GUILLAUME STEENPUT | MICRO-LINK | Cinna-Top Mobilia

Other related companies as DEMOOR-LATEUR: PETRUS VERMEULEN | TOM LESAFFER | GUILLAUME STEENPUT | MICRO-LINK | Cinna-Top Mobilia

DEMOOR-LATEUR is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMOOR-LATEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03815795898. Het bedrijf DEMOOR-LATEUR bevindt zich op het adres: PELGRIM 9; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 456,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr. Lijst met producten zijn Produits: Pommes de Terre..
De hoofdactiviteit van DEMOOR-LATEUR is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMOOR-LATEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMOOR-LATEUR, openstaande posities, locatie van DEMOOR-LATEUR op de kaart.

DEMOOR-LATEUR is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMOOR-LATEUR, company assigned to the tax number BE03815795898. The company DEMOOR-LATEUR is located at the address: PELGRIM 9; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 456,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr. List of products are Produits: Pommes de Terre..
The main activity of DEMOOR-LATEUR is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMOOR-LATEUR is not available. You also can look at reviews of DEMOOR-LATEUR, open positions, location of DEMOOR-LATEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMOOR-LATEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMOOR-LATEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMOOR-LATEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMOOR-LATEUR, employees, financial statistics.