Jammaers B.V.B.A.

Contactgegevens Jammaers B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jammaers B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jammaers B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): St.-Truidersteenweg 536 3840 Borgloon, België

Telefoon (phone): 12 (+32-12) 12 (+32-12)

Fax (fax): 12 (+32-12) 12 (+32-12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jammaers B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jammaers B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jammaers B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jammaers B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jammaers B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jammaers B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jammaers B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jammaers B.V.B.A.
Products information Jammaers B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02371368408
Ondernemingsnummer: 5739501953
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Pruning knives; Tractor mowers

Product categorie (product category): Fruit Processing Machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jammaers B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Jammaers B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jammaers B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Jammaers B.V.B.A.

8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
20790103. Margarine, inclusief imitatie | Margarine, including imitation
28799901. Landbouw desinfectiemiddelen | Agricultural disinfectants
28999933. Oliebehandelingsverbindingen | Oil treating compounds
33120505. Draadproducten, staal of ijzer | Wire products, steel or iron
34919907. Magnetische kleppen | Solenoid valves
73899901. Autowarendienst | Automobile recovery service

Werken bij Jammaers B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jammaers B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jammaers B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jammaers B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van Jammaers B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Jammaers B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jammaers B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Jammaers B.V.B.A.. Jammaers B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jammaers B.V.B.A.. Leave a respond for Jammaers B.V.B.A.. Jammaers B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jammaers B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Jammaers B.V.B.A.
Location of Jammaers B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Jammaers B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Jammaers B.V.B.A. Jammaers B.V.B.A.: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | CAT-RENT BRUGGE | MARCEL THOLL | Pelegrie Monique CV | RESTAURANT CHAN-FAI

Other related companies as Jammaers B.V.B.A.: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | CAT-RENT BRUGGE | MARCEL THOLL | Pelegrie Monique CV | RESTAURANT CHAN-FAI

Jammaers B.V.B.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jammaers B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02371368408. Het bedrijf Jammaers B.V.B.A. bevindt zich op het adres: St.-Truidersteenweg 536 3840 Borgloon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruit Processing Machines. Lijst met producten zijn Pruning knives; Tractor mowers.
De hoofdactiviteit van Jammaers B.V.B.A. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jammaers B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jammaers B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Jammaers B.V.B.A. op de kaart.

Jammaers B.V.B.A. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jammaers B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02371368408. The company Jammaers B.V.B.A. is located at the address: St.-Truidersteenweg 536 3840 Borgloon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruit Processing Machines. List of products are Pruning knives; Tractor mowers.
The main activity of Jammaers B.V.B.A. is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jammaers B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Jammaers B.V.B.A., open positions, location of Jammaers B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jammaers B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jammaers B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jammaers B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jammaers B.V.B.A., employees, financial statistics.