Applejack

Contactgegevens Applejack: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Applejack: address, phone, fax, email, website, opening hours

Applejack

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lendeleedsestraat 17; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), België

Telefoon (phone): 056 50 34 16 (+32-056 50 34 16) 056 50 34 16 (+32-056 50 34 16)

Fax (fax): +32 (81) 650-83-69 +32 (81) 650-83-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Applejack: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Applejack"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Applejack"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Applejack, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Applejack. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Applejack, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Applejack. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Applejack
Products information Applejack

BTW identificatienummer (tax): BE05317077636
Ondernemingsnummer: 1123321533
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 562,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Applejack zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Applejack
(Get full report from official database of BE for Applejack)

Aanvulling soorten activiteiten voor Applejack
Addition kinds of activities for Applejack

4011. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
4813. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
07810000. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
24991302. Logs van zaagsel en houtdeeltjes, geperst | Logs of sawdust and wood particles, pressed
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal

Werken bij Applejack: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Applejack: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Applejack. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Applejack. Looking for open vacancies in other companies

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • Poetshulp Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Technicus - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technieker - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC Installatie van verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC in appartementen en woningen Werven regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

Zoek naar antwoorden van Applejack in sociale netwerken
Look for responds of Applejack in social networks

Lees alle opmerkingen voor Applejack. Laat een reactie achter voor Applejack. Applejack bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Applejack. Leave a respond for Applejack. Applejack on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Applejack op de google maps. Adres en contacten Applejack
Location of Applejack on the google maps. Address and contacts of Applejack

Andere gerelateerde bedrijven als come Applejack Applejack: Octaplus | Export Assistance | BANCONTACT-MISTER CASH | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | LA CAVE ROMANE

Other related companies as Applejack: Octaplus | Export Assistance | BANCONTACT-MISTER CASH | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | LA CAVE ROMANE

Applejack is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Applejack, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05317077636. Het bedrijf Applejack bevindt zich op het adres: Lendeleedsestraat 17; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 562,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in Applejack zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Applejack is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Applejack is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Applejack, openstaande posities, locatie van Applejack op de kaart.

Applejack is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Applejack, company assigned to the tax number BE05317077636. The company Applejack is located at the address: Lendeleedsestraat 17; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 562,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in Applejack were not found.
The main activity of Applejack is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Applejack is not available. You also can look at reviews of Applejack, open positions, location of Applejack on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Applejack, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Applejack, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Applejack, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Applejack, employees, financial statistics.