FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA
Private companiesMotor Freight Transportation • FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA

Contactgegevens FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Rue Beyaert 54 7500 Tournai - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-22-48-04 32-69-22-48-04

Fax (fax): 32-69-22-39-59 32-69-22-39-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA
Products information FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA

BTW identificatienummer (tax): BE05647216796
Ondernemingsnummer: 5639251708
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA
(Get full report from official database of BE for FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA
Addition kinds of activities for FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA

20629900. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
28191102. Ammoniumverbindingen, met uitzondering van meststoffen, nec | Ammonium compounds, except fertilizers, nec
35310410. Mixers, bitumineuze | Mixers, bituminous
36480201. spotlights | Spotlights
38420109. Ruisbeveiligers, persoonlijk | Noise protectors, personal
59490000. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods

Werken bij FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Helper Lingerie Outlet 26/10 (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor de Lingerie-Outlet in Genk zijn we op zoek naar helpers voor deze vrijdag 26/10.

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

Zoek naar antwoorden van FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA. Laat een reactie achter voor FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA. FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA. Leave a respond for FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA. FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA op de google maps. Adres en contacten FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA
Location of FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA on the google maps. Address and contacts of FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA: Paradiffusion SA | ILWA - VANNESTE KEUKENS | Sunshine Gems NV | Belgaufra | Verstraeten J

Other related companies as FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA: Paradiffusion SA | ILWA - VANNESTE KEUKENS | Sunshine Gems NV | Belgaufra | Verstraeten J

FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05647216796. Het bedrijf FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA bevindt zich op het adres: Rue Beyaert 54 7500 Tournai - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA, openstaande posities, locatie van FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA op de kaart.

FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA is a company, that was registered 2016 in Tournai region, Belgium. Full name of company is FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA, company assigned to the tax number BE05647216796. The company FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA is located at the address: Rue Beyaert 54 7500 Tournai - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA were not found.
The main activity of FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA is not available. You also can look at reviews of FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA, open positions, location of FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOMPAGNIE DE SERVICES ET DE LOGISTIQUE SA, employees, financial statistics.