PIZZA ITALIA

Contactgegevens PIZZA ITALIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZA ITALIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZA ITALIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWEVEGEMSESTRAAT 72; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56200350 (+32-56200350) 56200350 (+32-56200350)

Fax (fax): +32 (53) 920-87-62 +32 (53) 920-87-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZA ITALIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZA ITALIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZA ITALIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZA ITALIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZA ITALIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZA ITALIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZA ITALIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZA ITALIA
Products information PIZZA ITALIA

BTW identificatienummer (tax): BE07709350585
Ondernemingsnummer: 8883514404
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in PIZZA ITALIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZA ITALIA
(Get full report from official database of BE for PIZZA ITALIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZA ITALIA
Addition kinds of activities for PIZZA ITALIA

286999. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
24529903. Jachthavens, geprefabriceerd, hout | Marinas, prefabricated, wood
28199901. Katalysatoren, chemische | Catalysts, chemical
33210101. Drukpijp en fittingen, gietijzer | Pressure pipe and fittings, cast iron
38449906. Lampen, röntgenstralen | Lamps, x-ray
51370503. Slijtage van baby's | Infants' wear
86410101. Burgers unie | Citizens union
87119900. Engineering diensten, nec | Engineering services, nec

Werken bij PIZZA ITALIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZA ITALIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZA ITALIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZA ITALIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Calculator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

  • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van PIZZA ITALIA in sociale netwerken
Look for responds of PIZZA ITALIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZA ITALIA. Laat een reactie achter voor PIZZA ITALIA. PIZZA ITALIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZA ITALIA. Leave a respond for PIZZA ITALIA. PIZZA ITALIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZA ITALIA op de google maps. Adres en contacten PIZZA ITALIA
Location of PIZZA ITALIA on the google maps. Address and contacts of PIZZA ITALIA

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZA ITALIA PIZZA ITALIA: KURT VERMEULEN | JEAN-CLAUDE GODART | GARAGE DU NOUVEAU MONDE | V H CAR SYSTEMS | COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

Other related companies as PIZZA ITALIA: KURT VERMEULEN | JEAN-CLAUDE GODART | GARAGE DU NOUVEAU MONDE | V H CAR SYSTEMS | COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

PIZZA ITALIA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZA ITALIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07709350585. Het bedrijf PIZZA ITALIA bevindt zich op het adres: ZWEVEGEMSESTRAAT 72; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants. Producten gemaakt in PIZZA ITALIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIZZA ITALIA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZA ITALIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZA ITALIA, openstaande posities, locatie van PIZZA ITALIA op de kaart.

PIZZA ITALIA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZA ITALIA, company assigned to the tax number BE07709350585. The company PIZZA ITALIA is located at the address: ZWEVEGEMSESTRAAT 72; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Levering aan huis restaurants. Products created in PIZZA ITALIA were not found.
The main activity of PIZZA ITALIA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZA ITALIA is not available. You also can look at reviews of PIZZA ITALIA, open positions, location of PIZZA ITALIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZA ITALIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZA ITALIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZA ITALIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZA ITALIA, employees, financial statistics.