'T VELTEMS FRIETHUISJE

Contactgegevens 'T VELTEMS FRIETHUISJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T VELTEMS FRIETHUISJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T VELTEMS FRIETHUISJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOD. VAN VELTEMSTRAAT 13; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 16481344 (+32-16481344) 16481344 (+32-16481344)

Fax (fax): +32 (16) 164-82-94 +32 (16) 164-82-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T VELTEMS FRIETHUISJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T VELTEMS FRIETHUISJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T VELTEMS FRIETHUISJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T VELTEMS FRIETHUISJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T VELTEMS FRIETHUISJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T VELTEMS FRIETHUISJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T VELTEMS FRIETHUISJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T VELTEMS FRIETHUISJE
Products information 'T VELTEMS FRIETHUISJE

BTW identificatienummer (tax): BE05619201660
Ondernemingsnummer: 9419097900
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in 'T VELTEMS FRIETHUISJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T VELTEMS FRIETHUISJE
(Get full report from official database of BE for 'T VELTEMS FRIETHUISJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T VELTEMS FRIETHUISJE
Addition kinds of activities for 'T VELTEMS FRIETHUISJE

172100. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
23399906. Service kleding, wasbaar: vrouwen | Service apparel, washable: women's
27540501. Tijdschriften: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Magazines: gravure printing, not published on site
34790201. Aluminium bekleding van metaalproducten | Aluminum coating of metal products
50840909. Screening machines en uitrusting | Screening machinery and equipment
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment
50910503. Bubbelbaden | Hot tubs
51990303. honden | Dogs
73890408. Rugbinding | Rug binding

Werken bij 'T VELTEMS FRIETHUISJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T VELTEMS FRIETHUISJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T VELTEMS FRIETHUISJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T VELTEMS FRIETHUISJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van 'T VELTEMS FRIETHUISJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T VELTEMS FRIETHUISJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T VELTEMS FRIETHUISJE. Laat een reactie achter voor 'T VELTEMS FRIETHUISJE. 'T VELTEMS FRIETHUISJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T VELTEMS FRIETHUISJE. Leave a respond for 'T VELTEMS FRIETHUISJE. 'T VELTEMS FRIETHUISJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T VELTEMS FRIETHUISJE op de google maps. Adres en contacten 'T VELTEMS FRIETHUISJE
Location of 'T VELTEMS FRIETHUISJE on the google maps. Address and contacts of 'T VELTEMS FRIETHUISJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T VELTEMS FRIETHUISJE 'T VELTEMS FRIETHUISJE: PAMABEL | Goguin J-P | PHILIPPE CULEM | Festen Interieurbouw BVBA | B & B CONTRACTORS

Other related companies as 'T VELTEMS FRIETHUISJE: PAMABEL | Goguin J-P | PHILIPPE CULEM | Festen Interieurbouw BVBA | B & B CONTRACTORS

'T VELTEMS FRIETHUISJE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T VELTEMS FRIETHUISJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05619201660. Het bedrijf 'T VELTEMS FRIETHUISJE bevindt zich op het adres: LOD. VAN VELTEMSTRAAT 13; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in 'T VELTEMS FRIETHUISJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T VELTEMS FRIETHUISJE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T VELTEMS FRIETHUISJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T VELTEMS FRIETHUISJE, openstaande posities, locatie van 'T VELTEMS FRIETHUISJE op de kaart.

'T VELTEMS FRIETHUISJE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T VELTEMS FRIETHUISJE, company assigned to the tax number BE05619201660. The company 'T VELTEMS FRIETHUISJE is located at the address: LOD. VAN VELTEMSTRAAT 13; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in 'T VELTEMS FRIETHUISJE were not found.
The main activity of 'T VELTEMS FRIETHUISJE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T VELTEMS FRIETHUISJE is not available. You also can look at reviews of 'T VELTEMS FRIETHUISJE, open positions, location of 'T VELTEMS FRIETHUISJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T VELTEMS FRIETHUISJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T VELTEMS FRIETHUISJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T VELTEMS FRIETHUISJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T VELTEMS FRIETHUISJE, employees, financial statistics.