Fiduciaire L.C.I. SA

Contactgegevens Fiduciaire L.C.I. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiduciaire L.C.I. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiduciaire L.C.I. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Sarts 66A; 6010; Charleroi (Couillet), België

Telefoon (phone): 071 47 53 75 (+32-071 47 53 75) 071 47 53 75 (+32-071 47 53 75)

Fax (fax): 071 47 53 75; 071 47 55 49 (+32-071 47 53 75; 071 47 55 49) 071 47 53 75; 071 47 55 49 (+32-071 47 53 75; 071 47 55 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiduciaire L.C.I. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiduciaire L.C.I. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiduciaire L.C.I. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiduciaire L.C.I. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiduciaire L.C.I. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiduciaire L.C.I. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiduciaire L.C.I. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiduciaire L.C.I. SA
Products information Fiduciaire L.C.I. SA

BTW identificatienummer (tax): BE05807891845
Ondernemingsnummer: 4078369140
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Fiduciairies

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiduciaire L.C.I. SA
(Get full report from official database of BE for Fiduciaire L.C.I. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiduciaire L.C.I. SA
Addition kinds of activities for Fiduciaire L.C.I. SA

274105. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
20850101. Ethylalcohol voor drankdoeleinden | Ethyl alcohol for beverage purposes
28440201. Tandreinigers | Denture cleaners
44490100. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
57340101. Modems, monitoren, terminals en schijven: computers | Modems, monitors, terminals, and disk drives: computers

Werken bij Fiduciaire L.C.I. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiduciaire L.C.I. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiduciaire L.C.I. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiduciaire L.C.I. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Kelners m/v (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: HET KLAVERBLAD

    Type: Vaste Job

    Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van Fiduciaire L.C.I. SA in sociale netwerken
Look for responds of Fiduciaire L.C.I. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiduciaire L.C.I. SA. Laat een reactie achter voor Fiduciaire L.C.I. SA. Fiduciaire L.C.I. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiduciaire L.C.I. SA. Leave a respond for Fiduciaire L.C.I. SA. Fiduciaire L.C.I. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiduciaire L.C.I. SA op de google maps. Adres en contacten Fiduciaire L.C.I. SA
Location of Fiduciaire L.C.I. SA on the google maps. Address and contacts of Fiduciaire L.C.I. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiduciaire L.C.I. SA Fiduciaire L.C.I. SA: FA. VANDEGAER | ALBERT VAN NIEUWENHUYSE | LABO FREIDA | Thiry P | VAN WAEYENBERGE, PIETER

Other related companies as Fiduciaire L.C.I. SA: FA. VANDEGAER | ALBERT VAN NIEUWENHUYSE | LABO FREIDA | Thiry P | VAN WAEYENBERGE, PIETER

Fiduciaire L.C.I. SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fiduciaire L.C.I. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05807891845. Het bedrijf Fiduciaire L.C.I. SA bevindt zich op het adres: Rue des Sarts 66A; 6010; Charleroi (Couillet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 535,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Lijst met producten zijn Fiduciairies.
De hoofdactiviteit van Fiduciaire L.C.I. SA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiduciaire L.C.I. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiduciaire L.C.I. SA, openstaande posities, locatie van Fiduciaire L.C.I. SA op de kaart.

Fiduciaire L.C.I. SA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fiduciaire L.C.I. SA, company assigned to the tax number BE05807891845. The company Fiduciaire L.C.I. SA is located at the address: Rue des Sarts 66A; 6010; Charleroi (Couillet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 535,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. List of products are Fiduciairies.
The main activity of Fiduciaire L.C.I. SA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiduciaire L.C.I. SA is not available. You also can look at reviews of Fiduciaire L.C.I. SA, open positions, location of Fiduciaire L.C.I. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiduciaire L.C.I. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiduciaire L.C.I. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiduciaire L.C.I. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiduciaire L.C.I. SA, employees, financial statistics.