Kleine Sportwereld

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Kleine Sportwereld
Private companiesDepository Institutions • Kleine Sportwereld

Contactgegevens Kleine Sportwereld: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kleine Sportwereld: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kleine Sportwereld

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meerstraat 87; 1840; Londerzeel, België

Telefoon (phone): 052 30 54 99 (+32-052 30 54 99) 052 30 54 99 (+32-052 30 54 99)

Fax (fax): +32 (9) 543-87-52 +32 (9) 543-87-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kleine Sportwereld: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kleine Sportwereld"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kleine Sportwereld"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kleine Sportwereld, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kleine Sportwereld. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kleine Sportwereld, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kleine Sportwereld. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kleine Sportwereld
Products information Kleine Sportwereld

BTW identificatienummer (tax): BE01294708251
Ondernemingsnummer: 6121826171
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Kleine Sportwereld zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kleine Sportwereld
(Get full report from official database of BE for Kleine Sportwereld)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kleine Sportwereld
Addition kinds of activities for Kleine Sportwereld

284403. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
821104. Speciaal onderwijs | Specialty education
20510102. Biscuits, gebakken; | Biscuits, baked; baking powder and raised
32729904. Prestressed betonproducten | Prestressed concrete products
45819900. Luchthavens, vliegvelden en diensten, niet inbegrepen | Airports, flying fields, and services, nec
72199900. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec

Werken bij Kleine Sportwereld: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kleine Sportwereld: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kleine Sportwereld. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kleine Sportwereld. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp Vosselaar (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Studenten interviewers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: D-Sense

    Type: Studentenjob

    Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

Zoek naar antwoorden van Kleine Sportwereld in sociale netwerken
Look for responds of Kleine Sportwereld in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kleine Sportwereld. Laat een reactie achter voor Kleine Sportwereld. Kleine Sportwereld bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kleine Sportwereld. Leave a respond for Kleine Sportwereld. Kleine Sportwereld on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kleine Sportwereld op de google maps. Adres en contacten Kleine Sportwereld
Location of Kleine Sportwereld on the google maps. Address and contacts of Kleine Sportwereld

Andere gerelateerde bedrijven als come Kleine Sportwereld Kleine Sportwereld: FLBRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL | LCL - XL SA | G. VAN DEN BOSSCHE | ROGER DE GREEF | VALERE BRABANT

Other related companies as Kleine Sportwereld: FLBRASSERIE DU GRAND ENCLOS SPRL | LCL - XL SA | G. VAN DEN BOSSCHE | ROGER DE GREEF | VALERE BRABANT

Kleine Sportwereld is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kleine Sportwereld, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01294708251. Het bedrijf Kleine Sportwereld bevindt zich op het adres: Meerstraat 87; 1840; Londerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Kleine Sportwereld zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kleine Sportwereld is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kleine Sportwereld is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kleine Sportwereld, openstaande posities, locatie van Kleine Sportwereld op de kaart.

Kleine Sportwereld is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kleine Sportwereld, company assigned to the tax number BE01294708251. The company Kleine Sportwereld is located at the address: Meerstraat 87; 1840; Londerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in Kleine Sportwereld were not found.
The main activity of Kleine Sportwereld is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kleine Sportwereld is not available. You also can look at reviews of Kleine Sportwereld, open positions, location of Kleine Sportwereld on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kleine Sportwereld, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kleine Sportwereld, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kleine Sportwereld, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kleine Sportwereld, employees, financial statistics.