Impr茅vu (L')

Contactgegevens Impr茅vu (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Impr茅vu (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Impr茅vu (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Pont de Luttre 120; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 347 35 30 (+32-02 347 35 30) 02 347 35 30 (+32-02 347 35 30)

Fax (fax): +32 (61) 368-26-61 +32 (61) 368-26-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Impr茅vu (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Impr茅vu (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Impr茅vu (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Impr茅vu (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Impr茅vu (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Impr茅vu (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Impr茅vu (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Impr茅vu (L')
Products information Impr茅vu (L')

BTW identificatienummer (tax): BE06928497314
Ondernemingsnummer: 5884521484
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Impr茅vu (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Impr茅vu (L')
(Get full report from official database of BE for Impr茅vu (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Impr茅vu (L')
Addition kinds of activities for Impr茅vu (L')

0831. Bosproducten | Forest products
5531. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
291100. Petroleumraffinage | Petroleum refining
22110300. Handdoeken, vaatdoeken en wasdoeken: katoen | Towels, dishcloths and washcloths: cotton
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
38610303. Camera's, stil en bewegend beeld (alle soorten) | Cameras, still and motion picture (all types)
57190108. Atypische | Metalware

Werken bij Impr茅vu (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Impr茅vu (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Impr茅vu (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Impr茅vu (L'). Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Gemotiveerde medewerker met een achtergrond in voeding om granola's te bereiden (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve granola's zijn wij op zoek naar een gemotiveerde man of vrouw met een achtergrond in voeding of een enorme affiniteit ermee. Je staat in voor: - het aanhalen van de ingrediënten - correct afwegen van de ingrediënten volgens de bon - mengen volgens een vast proces afhankelijk van het type granola - afbakken - extra's toevoegen - uitstorten en laten afkoelen - inpakken Opgelet : in deze functie moet je stevig kunnen doorwerken en met gemak zakken van 25 kg kunnen hanteren

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van Impr茅vu (L') in sociale netwerken
Look for responds of Impr茅vu (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Impr茅vu (L'). Laat een reactie achter voor Impr茅vu (L'). Impr茅vu (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Impr茅vu (L'). Leave a respond for Impr茅vu (L'). Impr茅vu (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Impr茅vu (L') op de google maps. Adres en contacten Impr茅vu (L')
Location of Impr茅vu (L') on the google maps. Address and contacts of Impr茅vu (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Impr茅vu (L') Impr茅vu (L'): Cool Bikes | ATH?N?E ROYAL | Wat'Auto | MARC VANDERBORGHT | WILLY RIGAUX

Other related companies as Impr茅vu (L'): Cool Bikes | ATH?N?E ROYAL | Wat'Auto | MARC VANDERBORGHT | WILLY RIGAUX

Impr茅vu (L') is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Impr茅vu (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06928497314. Het bedrijf Impr茅vu (L') bevindt zich op het adres: Avenue du Pont de Luttre 120; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 729,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Impr茅vu (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Impr茅vu (L') is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Impr茅vu (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Impr茅vu (L'), openstaande posities, locatie van Impr茅vu (L') op de kaart.

Impr茅vu (L') is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Impr茅vu (L'), company assigned to the tax number BE06928497314. The company Impr茅vu (L') is located at the address: Avenue du Pont de Luttre 120; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 729,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Impr茅vu (L') were not found.
The main activity of Impr茅vu (L') is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Impr茅vu (L') is not available. You also can look at reviews of Impr茅vu (L'), open positions, location of Impr茅vu (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Impr茅vu (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Impr茅vu (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Impr茅vu (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Impr茅vu (L'), employees, financial statistics.