Fiduciaire Colonval SA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Fiduciaire Colonval SA
Private companiesPersonal Services • Fiduciaire Colonval SA

Contactgegevens Fiduciaire Colonval SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiduciaire Colonval SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiduciaire Colonval SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Philippeville 193B; 6280; Gerpinnes, België

Telefoon (phone): 071 22 00 01 (+32-071 22 00 01) 071 22 00 01 (+32-071 22 00 01)

Fax (fax): +32 (11) 474-54-50 +32 (11) 474-54-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiduciaire Colonval SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiduciaire Colonval SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiduciaire Colonval SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiduciaire Colonval SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiduciaire Colonval SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiduciaire Colonval SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiduciaire Colonval SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiduciaire Colonval SA
Products information Fiduciaire Colonval SA

BTW identificatienummer (tax): BE03866333007
Ondernemingsnummer: 3801239013
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Fiduciaire Colonval SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiduciaire Colonval SA
(Get full report from official database of BE for Fiduciaire Colonval SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiduciaire Colonval SA
Addition kinds of activities for Fiduciaire Colonval SA

3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
509908. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
22519902. Panty slang | Panty hose
32990401. Kunstartikelen: Gips van Parijs, Papmache en Scagliola | Art goods: plaster of paris, papier mache, and scagliola
46199901. Kolenleidingleiding operatie | Coal pipeline operation
50830310. Plantmachines en apparatuur | Planting machinery and equipment
73899900. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec

Werken bij Fiduciaire Colonval SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiduciaire Colonval SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiduciaire Colonval SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiduciaire Colonval SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • Product Engineer (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CONNECT SYSTEMS N.V.

    Type: Vaste Job

    Functie - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager - Je kan admistratieve taken combineren met je technische competentie.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

Zoek naar antwoorden van Fiduciaire Colonval SA in sociale netwerken
Look for responds of Fiduciaire Colonval SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiduciaire Colonval SA. Laat een reactie achter voor Fiduciaire Colonval SA. Fiduciaire Colonval SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiduciaire Colonval SA. Leave a respond for Fiduciaire Colonval SA. Fiduciaire Colonval SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiduciaire Colonval SA op de google maps. Adres en contacten Fiduciaire Colonval SA
Location of Fiduciaire Colonval SA on the google maps. Address and contacts of Fiduciaire Colonval SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiduciaire Colonval SA Fiduciaire Colonval SA: PAUL | VAN DE CAUTER bvba (BOUWCENTER) | FIRMIN BEAUVOIS | LEONARD | P. VANDEROSIEREN

Other related companies as Fiduciaire Colonval SA: PAUL | VAN DE CAUTER bvba (BOUWCENTER) | FIRMIN BEAUVOIS | LEONARD | P. VANDEROSIEREN

Fiduciaire Colonval SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fiduciaire Colonval SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03866333007. Het bedrijf Fiduciaire Colonval SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Philippeville 193B; 6280; Gerpinnes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Fiduciaire Colonval SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fiduciaire Colonval SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiduciaire Colonval SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiduciaire Colonval SA, openstaande posities, locatie van Fiduciaire Colonval SA op de kaart.

Fiduciaire Colonval SA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fiduciaire Colonval SA, company assigned to the tax number BE03866333007. The company Fiduciaire Colonval SA is located at the address: Chaussée de Philippeville 193B; 6280; Gerpinnes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Fiduciaire Colonval SA were not found.
The main activity of Fiduciaire Colonval SA is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiduciaire Colonval SA is not available. You also can look at reviews of Fiduciaire Colonval SA, open positions, location of Fiduciaire Colonval SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiduciaire Colonval SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiduciaire Colonval SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiduciaire Colonval SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiduciaire Colonval SA, employees, financial statistics.