Vervoort

Contactgegevens Vervoort: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vervoort: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vervoort

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maaltebruggestraat 288; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 221 24 19; 0477 25 52 93 (+32-09 221 24 19; 0477 25 52 93) 09 221 24 19; 0477 25 52 93 (+32-09 221 24 19; 0477 25 52 93)

Fax (fax): +32 (9) 648-50-71 +32 (9) 648-50-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vervoort: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vervoort"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vervoort"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vervoort, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vervoort. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vervoort, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vervoort. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vervoort
Products information Vervoort

BTW identificatienummer (tax): BE07761535644
Ondernemingsnummer: 3607330322
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Psychotherapists & psychoanalysts

Product categorie (product category): Psychologists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vervoort
(Get full report from official database of BE for Vervoort)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vervoort
Addition kinds of activities for Vervoort

363500. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
22810303. Mohair garen, gesponnen | Mohair yarn, spun
28349903. Emulsies, farmaceutisch | Emulsions, pharmaceutical
45810303. Militaire vliegveld | Military flying field
92239905. Penetentiaire, overheid | Penetentiary, government

Werken bij Vervoort: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vervoort: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vervoort. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vervoort. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van Vervoort in sociale netwerken
Look for responds of Vervoort in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vervoort. Laat een reactie achter voor Vervoort. Vervoort bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vervoort. Leave a respond for Vervoort. Vervoort on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vervoort op de google maps. Adres en contacten Vervoort
Location of Vervoort on the google maps. Address and contacts of Vervoort

Andere gerelateerde bedrijven als come Vervoort Vervoort: NATHALIE MEYER | DIRK BUYST | CENTRE REMISE FORME SPIN?E | GUIOT YVES | Jaeken M

Other related companies as Vervoort: NATHALIE MEYER | DIRK BUYST | CENTRE REMISE FORME SPIN?E | GUIOT YVES | Jaeken M

Vervoort is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vervoort, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07761535644. Het bedrijf Vervoort bevindt zich op het adres: Maaltebruggestraat 288; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Psychologists. Lijst met producten zijn Psychotherapists & psychoanalysts.
De hoofdactiviteit van Vervoort is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vervoort is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vervoort, openstaande posities, locatie van Vervoort op de kaart.

Vervoort is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vervoort, company assigned to the tax number BE07761535644. The company Vervoort is located at the address: Maaltebruggestraat 288; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Psychologists. List of products are Psychotherapists & psychoanalysts.
The main activity of Vervoort is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vervoort is not available. You also can look at reviews of Vervoort, open positions, location of Vervoort on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vervoort, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vervoort, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vervoort, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vervoort, employees, financial statistics.