Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne

Contactgegevens Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Wavre 244D; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 508 30 30 (+32-02 508 30 30) 02 508 30 30 (+32-02 508 30 30)

Fax (fax): 02 626 95 01 (+32-02 626 95 01) 02 626 95 01 (+32-02 626 95 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne
Products information Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne

BTW identificatienummer (tax): BE08815673828
Ondernemingsnummer: 5028411865
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne
(Get full report from official database of BE for Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne
Addition kinds of activities for Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne

829999. Scholen en educatieve diensten, nec, nec | Schools and educational services, nec, nec
922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
36710204. Electron buizen, ontvangst type | Electron tubes, receiving type
47319905. Verzend documenten voorbereiding | Shipping documents preparation
50310104. Trim, plaatmetaal | Trim, sheet metal
87340202. Productcertificatie, veiligheid of prestatie | Product certification, safety or performance

Werken bij Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • Jobstudent administratie (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: Agilitas Asse

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne in sociale netwerken
Look for responds of Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne. Laat een reactie achter voor Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne. Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne. Leave a respond for Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne. Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne op de google maps. Adres en contacten Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne
Location of Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne on the google maps. Address and contacts of Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne

Andere gerelateerde bedrijven als come Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne: FLSOCIETE AUTOMOBILE RING CHATELET SA | LUCIEN DE VLIEGER | Fisette Anne | MAISON FLOU D'ELLE | Pykavee NV

Other related companies as Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne: FLSOCIETE AUTOMOBILE RING CHATELET SA | LUCIEN DE VLIEGER | Fisette Anne | MAISON FLOU D'ELLE | Pykavee NV

Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08815673828. Het bedrijf Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Wavre 244D; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne, openstaande posities, locatie van Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne op de kaart.

Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne, company assigned to the tax number BE08815673828. The company Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne is located at the address: Chauss茅e de Wavre 244D; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne were not found.
The main activity of Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne is not available. You also can look at reviews of Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne, open positions, location of Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Union des F茅d茅ralistes Europ茅enne, employees, financial statistics.