KITTY RIMBAUT

Contactgegevens KITTY RIMBAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KITTY RIMBAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KITTY RIMBAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VESTINGSTRAAT 59; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32324637 32324637

Fax (fax): +32 (64) 198-77-53 +32 (64) 198-77-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KITTY RIMBAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KITTY RIMBAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KITTY RIMBAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KITTY RIMBAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KITTY RIMBAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KITTY RIMBAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KITTY RIMBAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KITTY RIMBAUT
Products information KITTY RIMBAUT

BTW identificatienummer (tax): BE09488586425
Ondernemingsnummer: 1414459228
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Diamants.

Product categorie (product category): Produits interm茅diaires Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KITTY RIMBAUT
(Get full report from official database of BE for KITTY RIMBAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KITTY RIMBAUT
Addition kinds of activities for KITTY RIMBAUT

0831. Bosproducten | Forest products
3083. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
769912. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services
34930104. Bladveren: auto, locomotief, enz. | Leaf springs: automobile, locomotive, etc.
50230303. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
50510208. Smeden, ferro | Forgings, ferrous
73810203. Lie detectie service | Lie detection service

Werken bij KITTY RIMBAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KITTY RIMBAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KITTY RIMBAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KITTY RIMBAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

Zoek naar antwoorden van KITTY RIMBAUT in sociale netwerken
Look for responds of KITTY RIMBAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KITTY RIMBAUT. Laat een reactie achter voor KITTY RIMBAUT. KITTY RIMBAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KITTY RIMBAUT. Leave a respond for KITTY RIMBAUT. KITTY RIMBAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KITTY RIMBAUT op de google maps. Adres en contacten KITTY RIMBAUT
Location of KITTY RIMBAUT on the google maps. Address and contacts of KITTY RIMBAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come KITTY RIMBAUT KITTY RIMBAUT: CRةAFLOR | Haute Coiffure Vogue | Gilis E | Demeulenaere BVBA | GARAGE SMESSAERT

Other related companies as KITTY RIMBAUT: CRةAFLOR | Haute Coiffure Vogue | Gilis E | Demeulenaere BVBA | GARAGE SMESSAERT

KITTY RIMBAUT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KITTY RIMBAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09488586425. Het bedrijf KITTY RIMBAUT bevindt zich op het adres: VESTINGSTRAAT 59; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Produits interm茅diaires Gr. Lijst met producten zijn Produits: Diamants..
De hoofdactiviteit van KITTY RIMBAUT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KITTY RIMBAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KITTY RIMBAUT, openstaande posities, locatie van KITTY RIMBAUT op de kaart.

KITTY RIMBAUT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is KITTY RIMBAUT, company assigned to the tax number BE09488586425. The company KITTY RIMBAUT is located at the address: VESTINGSTRAAT 59; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Produits interm茅diaires Gr. List of products are Produits: Diamants..
The main activity of KITTY RIMBAUT is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KITTY RIMBAUT is not available. You also can look at reviews of KITTY RIMBAUT, open positions, location of KITTY RIMBAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KITTY RIMBAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KITTY RIMBAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KITTY RIMBAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KITTY RIMBAUT, employees, financial statistics.