DPA VIDEOPRODUCTIONS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • DPA VIDEOPRODUCTIONS
Private companiesFurniture and Fixtures • DPA VIDEOPRODUCTIONS

Contactgegevens DPA VIDEOPRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DPA VIDEOPRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DPA VIDEOPRODUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWARTEBRUGSTRAAT 2; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11213340 (+32-11213340) 11213340 (+32-11213340)

Fax (fax): +32 (51) 739-15-57 +32 (51) 739-15-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DPA VIDEOPRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DPA VIDEOPRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DPA VIDEOPRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DPA VIDEOPRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DPA VIDEOPRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DPA VIDEOPRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DPA VIDEOPRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DPA VIDEOPRODUCTIONS
Products information DPA VIDEOPRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE03181335449
Ondernemingsnummer: 8163360595
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Films: Vid茅os.

Product categorie (product category): Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Constructions m茅talliques Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DPA VIDEOPRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for DPA VIDEOPRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DPA VIDEOPRODUCTIONS
Addition kinds of activities for DPA VIDEOPRODUCTIONS

3465. Automotive stampings | Automotive stampings
20320000. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
20860201. Mineraalwater, koolzuurhoudend: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Mineral water, carbonated: packaged in cans, bottles, etc.
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
22610209. Waterafstotend afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Water repellency finishing of cotton broadwoven fabrics
22840100. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
34999916. Marine horens, perslucht of stoom | Marine horns, compressed air or steam
50230300. Venster meubilair | Window furnishings
54119901. Coöperatieve levensmiddelenwinkels | Cooperative food stores

Werken bij DPA VIDEOPRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DPA VIDEOPRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DPA VIDEOPRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DPA VIDEOPRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van DPA VIDEOPRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of DPA VIDEOPRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DPA VIDEOPRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor DPA VIDEOPRODUCTIONS. DPA VIDEOPRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DPA VIDEOPRODUCTIONS. Leave a respond for DPA VIDEOPRODUCTIONS. DPA VIDEOPRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DPA VIDEOPRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten DPA VIDEOPRODUCTIONS
Location of DPA VIDEOPRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of DPA VIDEOPRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come DPA VIDEOPRODUCTIONS DPA VIDEOPRODUCTIONS: Coppens & Zn | Jacques C | F. ABU DALU | MICHEL PREUMONT | NET-CONCEPT

Other related companies as DPA VIDEOPRODUCTIONS: Coppens & Zn | Jacques C | F. ABU DALU | MICHEL PREUMONT | NET-CONCEPT

DPA VIDEOPRODUCTIONS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DPA VIDEOPRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181335449. Het bedrijf DPA VIDEOPRODUCTIONS bevindt zich op het adres: ZWARTEBRUGSTRAAT 2; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Constructions m茅talliques Fab. Lijst met producten zijn Types de Films: Vid茅os..
De hoofdactiviteit van DPA VIDEOPRODUCTIONS is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DPA VIDEOPRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DPA VIDEOPRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van DPA VIDEOPRODUCTIONS op de kaart.

DPA VIDEOPRODUCTIONS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DPA VIDEOPRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE03181335449. The company DPA VIDEOPRODUCTIONS is located at the address: ZWARTEBRUGSTRAAT 2; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Constructions m茅talliques Fab. List of products are Types de Films: Vid茅os..
The main activity of DPA VIDEOPRODUCTIONS is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DPA VIDEOPRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of DPA VIDEOPRODUCTIONS, open positions, location of DPA VIDEOPRODUCTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DPA VIDEOPRODUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DPA VIDEOPRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DPA VIDEOPRODUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DPA VIDEOPRODUCTIONS, employees, financial statistics.