BEP EUROPE

Contactgegevens BEP EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEP EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEP EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TEN BRIELE 2; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50408540 (+32-50408540) 50408540 (+32-50408540)

Fax (fax): +32 (11) 778-42-67 +32 (11) 778-42-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEP EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEP EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEP EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEP EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEP EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEP EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEP EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEP EUROPE
Products information BEP EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE05615905761
Ondernemingsnummer: 8804962158
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in BEP EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Procesbesturingssystemen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEP EUROPE
(Get full report from official database of BE for BEP EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEP EUROPE
Addition kinds of activities for BEP EUROPE

236199. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
503205. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products
799799. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
17990612. Voorafgemaakte open haard installatie | Prefabricated fireplace installation
29110302. Dieselbrandstoffen | Diesel fuels
32970302. Gunning mixes, nonclay | Gunning mixes, nonclay
35590302. Ontvettingsmachines, automotive en industriële | Degreasing machines, automotive and industrial
36990102. Atom smasher (deeltjesversnellers) | Atom smasher (particle accelerators)
57199902. bezems | Brooms

Werken bij BEP EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEP EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEP EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEP EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

Zoek naar antwoorden van BEP EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of BEP EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEP EUROPE. Laat een reactie achter voor BEP EUROPE. BEP EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEP EUROPE. Leave a respond for BEP EUROPE. BEP EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEP EUROPE op de google maps. Adres en contacten BEP EUROPE
Location of BEP EUROPE on the google maps. Address and contacts of BEP EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come BEP EUROPE BEP EUROPE: VANLEUGENHAEGHE | BALCAEN LAURENT | Vraagteken ('t) | FESTIVAL SHOP | Seating Solutions Benelux BVBA

Other related companies as BEP EUROPE: VANLEUGENHAEGHE | BALCAEN LAURENT | Vraagteken ('t) | FESTIVAL SHOP | Seating Solutions Benelux BVBA

BEP EUROPE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEP EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05615905761. Het bedrijf BEP EUROPE bevindt zich op het adres: TEN BRIELE 2; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 614,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Procesbesturingssystemen Fab. Producten gemaakt in BEP EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEP EUROPE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEP EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEP EUROPE, openstaande posities, locatie van BEP EUROPE op de kaart.

BEP EUROPE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEP EUROPE, company assigned to the tax number BE05615905761. The company BEP EUROPE is located at the address: TEN BRIELE 2; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 614,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Procesbesturingssystemen Fab. Products created in BEP EUROPE were not found.
The main activity of BEP EUROPE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEP EUROPE is not available. You also can look at reviews of BEP EUROPE, open positions, location of BEP EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEP EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEP EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEP EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEP EUROPE, employees, financial statistics.