Belle Screen BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Belle Screen BVBA
Private companiesTextile Mill Products • Belle Screen BVBA

Contactgegevens Belle Screen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belle Screen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belle Screen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keistraat 1A; 9910; Knesselare, België

Telefoon (phone): 09 374 56 22 (+32-09 374 56 22) 09 374 56 22 (+32-09 374 56 22)

Fax (fax): 09 374 09 18 (+32-09 374 09 18) 09 374 09 18 (+32-09 374 09 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belle Screen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belle Screen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belle Screen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belle Screen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belle Screen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belle Screen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belle Screen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belle Screen BVBA
Products information Belle Screen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02115386962
Ondernemingsnummer: 6041625976
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Letter systems - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Printing - Silkscreen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belle Screen BVBA
(Get full report from official database of BE for Belle Screen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belle Screen BVBA
Addition kinds of activities for Belle Screen BVBA

4741. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
581301. Bars en lounges | Bars and lounges
32749901. Landbouwkalk | Agricultural lime
38260110. Reflectoscopes | Reflectoscopes
47890401. Reinigen van rail ballast | Cleaning railroad ballast
75380100. Motor reparatie | Engine repair
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair

Werken bij Belle Screen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belle Screen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belle Screen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belle Screen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • Account Manager - Binnendienst (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat proactief de bestaande klanten (B to B) opvolgen. Luistert naar hun behoefte en ondersteunt deze optimaal door een oplossing op maat aan te bieden. Met je communicatieve skills kan je hen overtuigen van de meerwaarde van Creditsafe. Je volgt de lopende offertes op en bouwt een sterke vertrouwensrelatie uit met je klanten. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudent (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Production engineer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

Zoek naar antwoorden van Belle Screen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Belle Screen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belle Screen BVBA. Laat een reactie achter voor Belle Screen BVBA. Belle Screen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belle Screen BVBA. Leave a respond for Belle Screen BVBA. Belle Screen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belle Screen BVBA op de google maps. Adres en contacten Belle Screen BVBA
Location of Belle Screen BVBA on the google maps. Address and contacts of Belle Screen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Belle Screen BVBA Belle Screen BVBA: BUURTSLAGERS | OM PARTNERS HORTICAT | JEAN-MARIE LANNOY | DINO GARAGE | A la Claire Fontaine

Other related companies as Belle Screen BVBA: BUURTSLAGERS | OM PARTNERS HORTICAT | JEAN-MARIE LANNOY | DINO GARAGE | A la Claire Fontaine

Belle Screen BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belle Screen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02115386962. Het bedrijf Belle Screen BVBA bevindt zich op het adres: Keistraat 1A; 9910; Knesselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 580,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing - Silkscreen. Lijst met producten zijn Letter systems - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Belle Screen BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belle Screen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belle Screen BVBA, openstaande posities, locatie van Belle Screen BVBA op de kaart.

Belle Screen BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belle Screen BVBA, company assigned to the tax number BE02115386962. The company Belle Screen BVBA is located at the address: Keistraat 1A; 9910; Knesselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 580,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing - Silkscreen. List of products are Letter systems - Mfg. & Whol..
The main activity of Belle Screen BVBA is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Belle Screen BVBA is not available. You also can look at reviews of Belle Screen BVBA, open positions, location of Belle Screen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belle Screen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belle Screen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belle Screen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belle Screen BVBA, employees, financial statistics.