VASCO DATA SECURITY SA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • VASCO DATA SECURITY SA
Private companiesTransportation by Air • VASCO DATA SECURITY SA

Contactgegevens VASCO DATA SECURITY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VASCO DATA SECURITY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VASCO DATA SECURITY SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Reine Astrid 164 1780 Wemmel, België

Telefoon (phone): 32.24 56 98 10 32.24 56 98 10

Fax (fax): 32.24 56 98 20 32.24 56 98 20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VASCO DATA SECURITY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VASCO DATA SECURITY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VASCO DATA SECURITY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VASCO DATA SECURITY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VASCO DATA SECURITY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VASCO DATA SECURITY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VASCO DATA SECURITY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VASCO DATA SECURITY SA
Products information VASCO DATA SECURITY SA

BTW identificatienummer (tax): BE07448150634
Ondernemingsnummer: 9713256835
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Alarms and surveillance - systems and equipment

Product categorie (product category): Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VASCO DATA SECURITY SA
(Get full report from official database of BE for VASCO DATA SECURITY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VASCO DATA SECURITY SA
Addition kinds of activities for VASCO DATA SECURITY SA

324100. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
25310301. Cabines, voor off-highway trucks | Cabs, for off-highway trucks
25410302. Drainboards, plastic gelamineerd | Drainboards, plastic laminated
30690404. Reddingsvlotten, rubberen | Life rafts, rubber
35460201. Kettingzagen, draagbaar | Chain saws, portable
35699916. Bewakingsovens voor het verouderen en testen van poeder | Surveillance ovens for aging and testing powder
36990100. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment

Werken bij VASCO DATA SECURITY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VASCO DATA SECURITY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VASCO DATA SECURITY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VASCO DATA SECURITY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van VASCO DATA SECURITY SA in sociale netwerken
Look for responds of VASCO DATA SECURITY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VASCO DATA SECURITY SA. Laat een reactie achter voor VASCO DATA SECURITY SA. VASCO DATA SECURITY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VASCO DATA SECURITY SA. Leave a respond for VASCO DATA SECURITY SA. VASCO DATA SECURITY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VASCO DATA SECURITY SA op de google maps. Adres en contacten VASCO DATA SECURITY SA
Location of VASCO DATA SECURITY SA on the google maps. Address and contacts of VASCO DATA SECURITY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come VASCO DATA SECURITY SA VASCO DATA SECURITY SA: TAVERNE ?T LEEUWKEN | Hakodiam BVBA | EUROPAREIZEN BEECK | HANS SCHERPEREEL | Twins Pump

Other related companies as VASCO DATA SECURITY SA: TAVERNE ?T LEEUWKEN | Hakodiam BVBA | EUROPAREIZEN BEECK | HANS SCHERPEREEL | Twins Pump

VASCO DATA SECURITY SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VASCO DATA SECURITY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07448150634. Het bedrijf VASCO DATA SECURITY SA bevindt zich op het adres: Av Reine Astrid 164 1780 Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Precision Equipment. Lijst met producten zijn Alarms and surveillance - systems and equipment.
De hoofdactiviteit van VASCO DATA SECURITY SA is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VASCO DATA SECURITY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VASCO DATA SECURITY SA, openstaande posities, locatie van VASCO DATA SECURITY SA op de kaart.

VASCO DATA SECURITY SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VASCO DATA SECURITY SA, company assigned to the tax number BE07448150634. The company VASCO DATA SECURITY SA is located at the address: Av Reine Astrid 164 1780 Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Precision Equipment. List of products are Alarms and surveillance - systems and equipment.
The main activity of VASCO DATA SECURITY SA is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VASCO DATA SECURITY SA is not available. You also can look at reviews of VASCO DATA SECURITY SA, open positions, location of VASCO DATA SECURITY SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VASCO DATA SECURITY SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VASCO DATA SECURITY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VASCO DATA SECURITY SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VASCO DATA SECURITY SA, employees, financial statistics.