El Mouslim R

Contactgegevens El Mouslim R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data El Mouslim R: address, phone, fax, email, website, opening hours

El Mouslim R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Van Oost 7; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 241 95 58 (+32-02 241 95 58) 02 241 95 58 (+32-02 241 95 58)

Fax (fax): +32 (11) 794-83-69 +32 (11) 794-83-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) El Mouslim R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "El Mouslim R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "El Mouslim R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van El Mouslim R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen El Mouslim R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of El Mouslim R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees El Mouslim R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti El Mouslim R
Products information El Mouslim R

BTW identificatienummer (tax): BE09982971191
Ondernemingsnummer: 3534820556
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in El Mouslim R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor El Mouslim R
(Get full report from official database of BE for El Mouslim R)

Aanvulling soorten activiteiten voor El Mouslim R
Addition kinds of activities for El Mouslim R

225400. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
399910. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
16230102. Bouw van aardgas compressor station | Natural gas compressor station construction
29510101. Asfalt plaveiselblokken (niet van raffinaderijen) | Asphalt paving blocks (not from refineries)
34430122. Tanks, standaard of op maat gemaakt: metalen plaat | Tanks, standard or custom fabricated: metal plate
50990208. Houtproducten, ruw | Timber products, rough
60999902. Depot makelaars | Deposit brokers
80110508. Gynaecoloog | Gynecologist

Werken bij El Mouslim R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in El Mouslim R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor El Mouslim R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for El Mouslim R. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

    Type: Studentenjob

    Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

Zoek naar antwoorden van El Mouslim R in sociale netwerken
Look for responds of El Mouslim R in social networks

Lees alle opmerkingen voor El Mouslim R. Laat een reactie achter voor El Mouslim R. El Mouslim R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for El Mouslim R. Leave a respond for El Mouslim R. El Mouslim R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie El Mouslim R op de google maps. Adres en contacten El Mouslim R
Location of El Mouslim R on the google maps. Address and contacts of El Mouslim R

Andere gerelateerde bedrijven als come El Mouslim R El Mouslim R: Grand-Leez (Centre Sportif de) | CAMPING PONT DE BERGU?ME | PALET TINE | M. COUSIN | Lambo Laboratoria NV

Other related companies as El Mouslim R: Grand-Leez (Centre Sportif de) | CAMPING PONT DE BERGU?ME | PALET TINE | M. COUSIN | Lambo Laboratoria NV

El Mouslim R is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is El Mouslim R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09982971191. Het bedrijf El Mouslim R bevindt zich op het adres: Rue Van Oost 7; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 638,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in El Mouslim R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van El Mouslim R is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van El Mouslim R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van El Mouslim R, openstaande posities, locatie van El Mouslim R op de kaart.

El Mouslim R is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is El Mouslim R, company assigned to the tax number BE09982971191. The company El Mouslim R is located at the address: Rue Van Oost 7; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 638,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. Products created in El Mouslim R were not found.
The main activity of El Mouslim R is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of El Mouslim R is not available. You also can look at reviews of El Mouslim R, open positions, location of El Mouslim R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over El Mouslim R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf El Mouslim R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about El Mouslim R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company El Mouslim R, employees, financial statistics.