PALINGHANDEL ELIAS

Contactgegevens PALINGHANDEL ELIAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PALINGHANDEL ELIAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PALINGHANDEL ELIAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 21; 9988; SINT-LAUREINS, België

Telefoon (phone): 93790602 (+32-93790602) 93790602 (+32-93790602)

Fax (fax): +32 (61) 747-10-53 +32 (61) 747-10-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PALINGHANDEL ELIAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PALINGHANDEL ELIAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PALINGHANDEL ELIAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PALINGHANDEL ELIAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PALINGHANDEL ELIAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PALINGHANDEL ELIAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PALINGHANDEL ELIAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PALINGHANDEL ELIAS
Products information PALINGHANDEL ELIAS

BTW identificatienummer (tax): BE05705444335
Ondernemingsnummer: 4488983154
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in PALINGHANDEL ELIAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poissonniers and 茅caillers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PALINGHANDEL ELIAS
(Get full report from official database of BE for PALINGHANDEL ELIAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PALINGHANDEL ELIAS
Addition kinds of activities for PALINGHANDEL ELIAS

382399. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
25149903. Kinderbedjes, huishouden: metaal | Cots, household: metal
26210100. Handdoeken, weefsels en servetten; | Towels, tissues and napkins; paper and stock
50840504. kookplaten | Hobs
59610200. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order
72219902. Pasfoto fotograaf | Passport photographer
79480301. Racehorse training | Racehorse training

Werken bij PALINGHANDEL ELIAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PALINGHANDEL ELIAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PALINGHANDEL ELIAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PALINGHANDEL ELIAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van PALINGHANDEL ELIAS in sociale netwerken
Look for responds of PALINGHANDEL ELIAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PALINGHANDEL ELIAS. Laat een reactie achter voor PALINGHANDEL ELIAS. PALINGHANDEL ELIAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PALINGHANDEL ELIAS. Leave a respond for PALINGHANDEL ELIAS. PALINGHANDEL ELIAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PALINGHANDEL ELIAS op de google maps. Adres en contacten PALINGHANDEL ELIAS
Location of PALINGHANDEL ELIAS on the google maps. Address and contacts of PALINGHANDEL ELIAS

Andere gerelateerde bedrijven als come PALINGHANDEL ELIAS PALINGHANDEL ELIAS: Hardy G | ESTHER DERUYTERE | Marmousets (Crêche les) | Rose J | Gutmann Plastics Benelux NV

Other related companies as PALINGHANDEL ELIAS: Hardy G | ESTHER DERUYTERE | Marmousets (Crêche les) | Rose J | Gutmann Plastics Benelux NV

PALINGHANDEL ELIAS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PALINGHANDEL ELIAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05705444335. Het bedrijf PALINGHANDEL ELIAS bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 21; 9988; SINT-LAUREINS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Poissonniers and 茅caillers. Producten gemaakt in PALINGHANDEL ELIAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PALINGHANDEL ELIAS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PALINGHANDEL ELIAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PALINGHANDEL ELIAS, openstaande posities, locatie van PALINGHANDEL ELIAS op de kaart.

PALINGHANDEL ELIAS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is PALINGHANDEL ELIAS, company assigned to the tax number BE05705444335. The company PALINGHANDEL ELIAS is located at the address: NIEUWSTRAAT 21; 9988; SINT-LAUREINS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Poissonniers and 茅caillers. Products created in PALINGHANDEL ELIAS were not found.
The main activity of PALINGHANDEL ELIAS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PALINGHANDEL ELIAS is not available. You also can look at reviews of PALINGHANDEL ELIAS, open positions, location of PALINGHANDEL ELIAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PALINGHANDEL ELIAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PALINGHANDEL ELIAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PALINGHANDEL ELIAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PALINGHANDEL ELIAS, employees, financial statistics.