MAISON L'ATLANTIDE

Contactgegevens MAISON L'ATLANTIDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON L'ATLANTIDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON L'ATLANTIDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PAUL PASTUR 93; 6032; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71435156 (+32-71435156) 71435156 (+32-71435156)

Fax (fax): +32 (10) 521-38-65 +32 (10) 521-38-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON L'ATLANTIDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON L'ATLANTIDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON L'ATLANTIDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON L'ATLANTIDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON L'ATLANTIDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON L'ATLANTIDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON L'ATLANTIDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON L'ATLANTIDE
Products information MAISON L'ATLANTIDE

BTW identificatienummer (tax): BE08143859863
Ondernemingsnummer: 2847076416
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in MAISON L'ATLANTIDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poissonniers and 茅caillers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON L'ATLANTIDE
(Get full report from official database of BE for MAISON L'ATLANTIDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON L'ATLANTIDE
Addition kinds of activities for MAISON L'ATLANTIDE

267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
335503. Aluminium staaf | Aluminum ingot
346600. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
34430206. Koeltorens, metalen plaat | Cooling towers, metal plate
35310407. Betonuitrusting | Concrete gunning equipment
37329900. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
47240000. Reisbureaus | Travel agencies
75149901. Hoor- of limousineverhuur, zonder chauffeurs | Hearse or limousine rental, without drivers

Werken bij MAISON L'ATLANTIDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON L'ATLANTIDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON L'ATLANTIDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON L'ATLANTIDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • Administratief medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw voornaamste taken • Je voert de orderbevestigingen in het ERP systeem in en actualiseert de leveringsschema’s; • Je communiceert met leveranciers over de openstaande bestellingen; • Je klasseert (digitaal) de orders, de orderbevestigingen, de prijslijsten en de contracten; • Je voert de prijslijsten en commerciële afspraken in het ERP systeem in; • Je verwerkt de vragen van de interne klanten (over stockbreuk, levertermijn, kwaliteitsproblemen, …); • Je beheert de interne en externe aankoopmailboxen; • Je lost de facturatieproblemen samen met de leveranciersboekhouding en de leverancier(s) op; • Je verwerkt de geplande aankooporders van een reeks specifieke categorieën zoals bureelmateriaal; bevestigingsmaterialen, verpakkingsmateriaal, …; • Je rapporteert rechtstreeks aan de Aankoopmanager;

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van MAISON L'ATLANTIDE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON L'ATLANTIDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON L'ATLANTIDE. Laat een reactie achter voor MAISON L'ATLANTIDE. MAISON L'ATLANTIDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON L'ATLANTIDE. Leave a respond for MAISON L'ATLANTIDE. MAISON L'ATLANTIDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON L'ATLANTIDE op de google maps. Adres en contacten MAISON L'ATLANTIDE
Location of MAISON L'ATLANTIDE on the google maps. Address and contacts of MAISON L'ATLANTIDE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON L'ATLANTIDE MAISON L'ATLANTIDE: K. NEEROETEREN F.C. | DIMITRI JORIS | CAF? L'ETOILE | SENSUEL | Verplancke W

Other related companies as MAISON L'ATLANTIDE: K. NEEROETEREN F.C. | DIMITRI JORIS | CAF? L'ETOILE | SENSUEL | Verplancke W

MAISON L'ATLANTIDE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON L'ATLANTIDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08143859863. Het bedrijf MAISON L'ATLANTIDE bevindt zich op het adres: AVENUE PAUL PASTUR 93; 6032; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Poissonniers and 茅caillers. Producten gemaakt in MAISON L'ATLANTIDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON L'ATLANTIDE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON L'ATLANTIDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON L'ATLANTIDE, openstaande posities, locatie van MAISON L'ATLANTIDE op de kaart.

MAISON L'ATLANTIDE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON L'ATLANTIDE, company assigned to the tax number BE08143859863. The company MAISON L'ATLANTIDE is located at the address: AVENUE PAUL PASTUR 93; 6032; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Poissonniers and 茅caillers. Products created in MAISON L'ATLANTIDE were not found.
The main activity of MAISON L'ATLANTIDE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON L'ATLANTIDE is not available. You also can look at reviews of MAISON L'ATLANTIDE, open positions, location of MAISON L'ATLANTIDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON L'ATLANTIDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON L'ATLANTIDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON L'ATLANTIDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON L'ATLANTIDE, employees, financial statistics.