ETS ROBERT SPRL

Contactgegevens ETS ROBERT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS ROBERT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS ROBERT SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Ch锚ne 22; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 37 38; 0475 25 35 78 (+32-067 21 37 38; 0475 25 35 78) 067 21 37 38; 0475 25 35 78 (+32-067 21 37 38; 0475 25 35 78)

Fax (fax): 067 21 12 53 (+32-067 21 12 53) 067 21 12 53 (+32-067 21 12 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS ROBERT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS ROBERT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS ROBERT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS ROBERT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS ROBERT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS ROBERT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS ROBERT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS ROBERT SPRL
Products information ETS ROBERT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03276641845
Ondernemingsnummer: 9422119140
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 710,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS ROBERT SPRL
(Get full report from official database of BE for ETS ROBERT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS ROBERT SPRL
Addition kinds of activities for ETS ROBERT SPRL

27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
28510108. Kunststof basisverf en lak | Plastics base paints and varnishes
35899902. Vloerschuurmachines, commercieel | Floor sanding machines, commercial
59619911. Bloemen, planten en bollen: postorder | Flowers, plants and bulbs: mail order
82110106. Katholieke beroeps- / technische school | Catholic vocational/technical school

Werken bij ETS ROBERT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS ROBERT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS ROBERT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS ROBERT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • MACHINEBEDIENAAR METAAL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator zal je instaan voor het instellen en bedienen van de machines in het atelier

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

Zoek naar antwoorden van ETS ROBERT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ETS ROBERT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS ROBERT SPRL. Laat een reactie achter voor ETS ROBERT SPRL. ETS ROBERT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS ROBERT SPRL. Leave a respond for ETS ROBERT SPRL. ETS ROBERT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS ROBERT SPRL op de google maps. Adres en contacten ETS ROBERT SPRL
Location of ETS ROBERT SPRL on the google maps. Address and contacts of ETS ROBERT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS ROBERT SPRL ETS ROBERT SPRL: DIEMA'S BOERENBROOD | LA MEDINA | A. DELCOURTE | PIERRE BODAUX | Vesalius College, Vrije Universiteit Brussel

Other related companies as ETS ROBERT SPRL: DIEMA'S BOERENBROOD | LA MEDINA | A. DELCOURTE | PIERRE BODAUX | Vesalius College, Vrije Universiteit Brussel

ETS ROBERT SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS ROBERT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03276641845. Het bedrijf ETS ROBERT SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Ch锚ne 22; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 710,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van ETS ROBERT SPRL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS ROBERT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS ROBERT SPRL, openstaande posities, locatie van ETS ROBERT SPRL op de kaart.

ETS ROBERT SPRL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS ROBERT SPRL, company assigned to the tax number BE03276641845. The company ETS ROBERT SPRL is located at the address: Rue du Ch锚ne 22; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 710,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plumbing contractors. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of ETS ROBERT SPRL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS ROBERT SPRL is not available. You also can look at reviews of ETS ROBERT SPRL, open positions, location of ETS ROBERT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS ROBERT SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS ROBERT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS ROBERT SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS ROBERT SPRL, employees, financial statistics.