Clauwaert

Contactgegevens Clauwaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clauwaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clauwaert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Den Bos 30; 9750; Zingem (Ouwegem), België

Telefoon (phone): 0486 53 32 08 (+32-0486 53 32 08) 0486 53 32 08 (+32-0486 53 32 08)

Fax (fax): +32 (59) 685-95-73 +32 (59) 685-95-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clauwaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clauwaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clauwaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clauwaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clauwaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clauwaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clauwaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clauwaert
Products information Clauwaert

BTW identificatienummer (tax): BE03464233398
Ondernemingsnummer: 9876678466
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Contractors - Roofing

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clauwaert
(Get full report from official database of BE for Clauwaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clauwaert
Addition kinds of activities for Clauwaert

249909. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
35599912. Glasmakerijmachines: blazen, gieten, vormen, enz. | Glass making machinery: blowing, molding, forming, etc.
49530204. Straatafval systemen | Street refuse systems
50840904. Machines en uitrusting voor het knijpen | Crushing machinery and equipment
51419900. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
73890000. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
75329901. Antieke en klassieke auto restauratie | Antique and classic automobile restoration
82310200. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries

Werken bij Clauwaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clauwaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clauwaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clauwaert. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • studenten doe-het-zelf M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor doe-het-zelfzaak in zottegem! je staat in voor het aanvullen van de rekken je zorgt voor orde in het magazijn je helpt klanten Of je staat in voor het afrekenen van de goederen aan de kassa

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CAAAP

    Type: Vaste Job

    Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

Zoek naar antwoorden van Clauwaert in sociale netwerken
Look for responds of Clauwaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clauwaert. Laat een reactie achter voor Clauwaert. Clauwaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clauwaert. Leave a respond for Clauwaert. Clauwaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clauwaert op de google maps. Adres en contacten Clauwaert
Location of Clauwaert on the google maps. Address and contacts of Clauwaert

Andere gerelateerde bedrijven als come Clauwaert Clauwaert: TAVERNE UTOPIA | HONDA-MAHY | KRIBBE DUINHUMMELTJES | ELSY ROGIERS | Pictural Studio

Other related companies as Clauwaert: TAVERNE UTOPIA | HONDA-MAHY | KRIBBE DUINHUMMELTJES | ELSY ROGIERS | Pictural Studio

Clauwaert is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clauwaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03464233398. Het bedrijf Clauwaert bevindt zich op het adres: Den Bos 30; 9750; Zingem (Ouwegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing.
De hoofdactiviteit van Clauwaert is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clauwaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clauwaert, openstaande posities, locatie van Clauwaert op de kaart.

Clauwaert is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clauwaert, company assigned to the tax number BE03464233398. The company Clauwaert is located at the address: Den Bos 30; 9750; Zingem (Ouwegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plumbing contractors. List of products are Contractors - Roofing.
The main activity of Clauwaert is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Clauwaert is not available. You also can look at reviews of Clauwaert, open positions, location of Clauwaert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clauwaert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clauwaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clauwaert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clauwaert, employees, financial statistics.