BAGUETTE J-M.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BAGUETTE J-M.
Private companiesFood Stores • BAGUETTE J-M.

Contactgegevens BAGUETTE J-M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAGUETTE J-M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAGUETTE J-M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cit茅 du Bois Goulet 11; 4801; Verviers (Stembert), België

Telefoon (phone): 087 22 72 36 (+32-087 22 72 36) 087 22 72 36 (+32-087 22 72 36)

Fax (fax): 087 22 24 93 (+32-087 22 24 93) 087 22 24 93 (+32-087 22 24 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAGUETTE J-M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAGUETTE J-M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAGUETTE J-M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAGUETTE J-M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAGUETTE J-M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAGUETTE J-M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAGUETTE J-M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAGUETTE J-M.
Products information BAGUETTE J-M.

BTW identificatienummer (tax): BE07712646484
Ondernemingsnummer: 9497650146
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sanitary articles - Installation & Repair; Contractors - Roofing

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAGUETTE J-M.
(Get full report from official database of BE for BAGUETTE J-M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAGUETTE J-M.
Addition kinds of activities for BAGUETTE J-M.

204501. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
291101. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
322908. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
736102. registries | Registries
07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
22111105. Canvas | Canvas
25319902. Banken voor openbare gebouwen | Benches for public buildings
34440203. Elbows, voor luchtkanalen, kachelpijpen, enz .: plaatwerk | Elbows, for air ducts, stovepipes, etc.: sheet metal
35310606. Draglines, aangedreven | Draglines, powered

Werken bij BAGUETTE J-M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAGUETTE J-M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAGUETTE J-M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAGUETTE J-M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van BAGUETTE J-M. in sociale netwerken
Look for responds of BAGUETTE J-M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAGUETTE J-M.. Laat een reactie achter voor BAGUETTE J-M.. BAGUETTE J-M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAGUETTE J-M.. Leave a respond for BAGUETTE J-M.. BAGUETTE J-M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAGUETTE J-M. op de google maps. Adres en contacten BAGUETTE J-M.
Location of BAGUETTE J-M. on the google maps. Address and contacts of BAGUETTE J-M.

Andere gerelateerde bedrijven als come BAGUETTE J-M. BAGUETTE J-M.: Petit V | M. FLORQUIN | JOHAN GOVAERTS | C. GRUMEAU | Petruccioli L

Other related companies as BAGUETTE J-M.: Petit V | M. FLORQUIN | JOHAN GOVAERTS | C. GRUMEAU | Petruccioli L

BAGUETTE J-M. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAGUETTE J-M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07712646484. Het bedrijf BAGUETTE J-M. bevindt zich op het adres: Cit茅 du Bois Goulet 11; 4801; Verviers (Stembert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair; Contractors - Roofing.
De hoofdactiviteit van BAGUETTE J-M. is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAGUETTE J-M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAGUETTE J-M., openstaande posities, locatie van BAGUETTE J-M. op de kaart.

BAGUETTE J-M. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAGUETTE J-M., company assigned to the tax number BE07712646484. The company BAGUETTE J-M. is located at the address: Cit茅 du Bois Goulet 11; 4801; Verviers (Stembert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plumbing contractors. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair; Contractors - Roofing.
The main activity of BAGUETTE J-M. is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAGUETTE J-M. is not available. You also can look at reviews of BAGUETTE J-M., open positions, location of BAGUETTE J-M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAGUETTE J-M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAGUETTE J-M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAGUETTE J-M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAGUETTE J-M., employees, financial statistics.