A GERARD-DEBRASSINE & FILS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • A GERARD-DEBRASSINE & FILS
Private companiesTransportation by Air • A GERARD-DEBRASSINE & FILS

Contactgegevens A GERARD-DEBRASSINE & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A GERARD-DEBRASSINE & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A GERARD-DEBRASSINE & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ferrer 162-170; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 04 337 01 11; 04 337 04 76 (+32-04 337 01 11; 04 337 04 76) 04 337 01 11; 04 337 04 76 (+32-04 337 01 11; 04 337 04 76)

Fax (fax): 04 336 65 22 (+32-04 336 65 22) 04 336 65 22 (+32-04 336 65 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A GERARD-DEBRASSINE & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A GERARD-DEBRASSINE & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A GERARD-DEBRASSINE & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A GERARD-DEBRASSINE & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A GERARD-DEBRASSINE & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A GERARD-DEBRASSINE & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A GERARD-DEBRASSINE & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A GERARD-DEBRASSINE & FILS
Products information A GERARD-DEBRASSINE & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE07086151123
Ondernemingsnummer: 2260681152
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Installation & Repair; Chimney sweeps; Water heaters

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A GERARD-DEBRASSINE & FILS
(Get full report from official database of BE for A GERARD-DEBRASSINE & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A GERARD-DEBRASSINE & FILS
Addition kinds of activities for A GERARD-DEBRASSINE & FILS

806299. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
26760201. Servetten, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Napkins, sanitary: made from purchased paper
31119901. Fancy of exotische leer, nec | Fancy or exotic leathers, nec
39990104. Hair curlers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair curlers, designed for beauty parlors
70339903. Recreatieparkparken | Recreational vehicle parks
72310102. Elektrolyse en epilatorische diensten | Electrolysis and epilatory services
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.

Werken bij A GERARD-DEBRASSINE & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A GERARD-DEBRASSINE & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A GERARD-DEBRASSINE & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A GERARD-DEBRASSINE & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Mechanicien (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Izegem,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Duffel (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Vaste Job

    Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

Zoek naar antwoorden van A GERARD-DEBRASSINE & FILS in sociale netwerken
Look for responds of A GERARD-DEBRASSINE & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A GERARD-DEBRASSINE & FILS. Laat een reactie achter voor A GERARD-DEBRASSINE & FILS. A GERARD-DEBRASSINE & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A GERARD-DEBRASSINE & FILS. Leave a respond for A GERARD-DEBRASSINE & FILS. A GERARD-DEBRASSINE & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A GERARD-DEBRASSINE & FILS op de google maps. Adres en contacten A GERARD-DEBRASSINE & FILS
Location of A GERARD-DEBRASSINE & FILS on the google maps. Address and contacts of A GERARD-DEBRASSINE & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come A GERARD-DEBRASSINE & FILS A GERARD-DEBRASSINE & FILS: GEORGES GOEMAERE | Libert | Lemarchand SPRL | FA. ATMO-GAMBLER & CO | UNIVERSAL TRADE COMPANY

Other related companies as A GERARD-DEBRASSINE & FILS: GEORGES GOEMAERE | Libert | Lemarchand SPRL | FA. ATMO-GAMBLER & CO | UNIVERSAL TRADE COMPANY

A GERARD-DEBRASSINE & FILS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A GERARD-DEBRASSINE & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07086151123. Het bedrijf A GERARD-DEBRASSINE & FILS bevindt zich op het adres: Rue Ferrer 162-170; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Installation & Repair; Chimney sweeps; Water heaters.
De hoofdactiviteit van A GERARD-DEBRASSINE & FILS is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A GERARD-DEBRASSINE & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A GERARD-DEBRASSINE & FILS, openstaande posities, locatie van A GERARD-DEBRASSINE & FILS op de kaart.

A GERARD-DEBRASSINE & FILS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is A GERARD-DEBRASSINE & FILS, company assigned to the tax number BE07086151123. The company A GERARD-DEBRASSINE & FILS is located at the address: Rue Ferrer 162-170; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plumbing contractors. List of products are Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Installation & Repair; Chimney sweeps; Water heaters.
The main activity of A GERARD-DEBRASSINE & FILS is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A GERARD-DEBRASSINE & FILS is not available. You also can look at reviews of A GERARD-DEBRASSINE & FILS, open positions, location of A GERARD-DEBRASSINE & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A GERARD-DEBRASSINE & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A GERARD-DEBRASSINE & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A GERARD-DEBRASSINE & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A GERARD-DEBRASSINE & FILS, employees, financial statistics.