A Full Concept SPRL

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • A Full Concept SPRL

Contactgegevens A Full Concept SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Full Concept SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Full Concept SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Edouard Speeckaert 58; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 0475 29 29 97 (+32-0475 29 29 97) 0475 29 29 97 (+32-0475 29 29 97)

Fax (fax): +32 (16) 947-81-39 +32 (16) 947-81-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Full Concept SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Full Concept SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Full Concept SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Full Concept SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Full Concept SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Full Concept SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Full Concept SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Full Concept SPRL
Products information A Full Concept SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02803405761
Ondernemingsnummer: 3742462158
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Electric contractors - Housewiring; Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Full Concept SPRL
(Get full report from official database of BE for A Full Concept SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Full Concept SPRL
Addition kinds of activities for A Full Concept SPRL

356100. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
36489903. Infraroodlampen | Infrared lamp fixtures
51420203. Vlees, bevroren: verpakt | Meat, frozen: packaged
51590300. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
65539905. Eigendomsonderdelen en ontwikkelaars, alleen begraafplaatsen | Real property subdividers and developers, cemetery lots only
73891000. Telefoondiensten | Telephone services
75390103. Axle straightening, automotive | Axle straightening, automotive
79220303. Opera bedrijf | Opera company
79991004. Tentoonstelling | Exhibition operation

Werken bij A Full Concept SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Full Concept SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Full Concept SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Full Concept SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Proios Maritime n.v.

    Type: Vaste Job

    Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

  • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

Zoek naar antwoorden van A Full Concept SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A Full Concept SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Full Concept SPRL. Laat een reactie achter voor A Full Concept SPRL. A Full Concept SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Full Concept SPRL. Leave a respond for A Full Concept SPRL. A Full Concept SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Full Concept SPRL op de google maps. Adres en contacten A Full Concept SPRL
Location of A Full Concept SPRL on the google maps. Address and contacts of A Full Concept SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A Full Concept SPRL A Full Concept SPRL: BAKKERIJ | FA. VANDENBROUCKE | KAYAK | AROGEM | FOTO STUDIO MAMPAEY

Other related companies as A Full Concept SPRL: BAKKERIJ | FA. VANDENBROUCKE | KAYAK | AROGEM | FOTO STUDIO MAMPAEY

A Full Concept SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Full Concept SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02803405761. Het bedrijf A Full Concept SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Edouard Speeckaert 58; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 364,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van A Full Concept SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Full Concept SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Full Concept SPRL, openstaande posities, locatie van A Full Concept SPRL op de kaart.

A Full Concept SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Full Concept SPRL, company assigned to the tax number BE02803405761. The company A Full Concept SPRL is located at the address: Avenue Edouard Speeckaert 58; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 364,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plumbing contractors. List of products are Electric contractors - Housewiring; Drain pipes (Unblocking).
The main activity of A Full Concept SPRL is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A Full Concept SPRL is not available. You also can look at reviews of A Full Concept SPRL, open positions, location of A Full Concept SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Full Concept SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Full Concept SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Full Concept SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Full Concept SPRL, employees, financial statistics.