JOZEF BROECKX

Contactgegevens JOZEF BROECKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF BROECKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF BROECKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 43; 2380; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14655930 (+32-14655930) 14655930 (+32-14655930)

Fax (fax): +32 (15) 198-60-45 +32 (15) 198-60-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF BROECKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF BROECKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF BROECKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF BROECKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF BROECKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF BROECKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF BROECKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF BROECKX
Products information JOZEF BROECKX

BTW identificatienummer (tax): BE06463226318
Ondernemingsnummer: 3189025878
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in JOZEF BROECKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pluimveekwekers; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF BROECKX
(Get full report from official database of BE for JOZEF BROECKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF BROECKX
Addition kinds of activities for JOZEF BROECKX

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
24110302. Pulpwood Camp gebruikt geen pulpmolen op dezelfde locatie | Pulpwood camp not operating a pulp mill at same site
35310615. Tractoren, kruiper | Tractors, crawler
37280210. Roto-bladen voor helikopters | Roto-blades for helicopters
75320203. Truck schilderij en lettering | Truck painting and lettering
86410402. Bedrijfspersoonsklub | Business persons club

Werken bij JOZEF BROECKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF BROECKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF BROECKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF BROECKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Magazijnier/chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent zoeken wij een Meubelinstallateur met rijbewijs C. Wij zoeken een chauffeur met ervaring in het installeren van meubels of ervaring houtbewerking. Je levert de meubels bij klanten en installleert deze ook( zonodig). -start 9 uur -10u / dag -flexibel einduur ( tussen 15 en 19 uur) werken van maandag t/m zaterdag -1 dag thuis in de week -40 uur per week -met 2 op de baan

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

Zoek naar antwoorden van JOZEF BROECKX in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF BROECKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF BROECKX. Laat een reactie achter voor JOZEF BROECKX. JOZEF BROECKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF BROECKX. Leave a respond for JOZEF BROECKX. JOZEF BROECKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF BROECKX op de google maps. Adres en contacten JOZEF BROECKX
Location of JOZEF BROECKX on the google maps. Address and contacts of JOZEF BROECKX

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF BROECKX JOZEF BROECKX: COIFFURE SONJA | Ambiance BVBA | BUREAU EYNIKEL & PARTNERS | WILLEMSE | KA & RA

Other related companies as JOZEF BROECKX: COIFFURE SONJA | Ambiance BVBA | BUREAU EYNIKEL & PARTNERS | WILLEMSE | KA & RA

JOZEF BROECKX is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF BROECKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06463226318. Het bedrijf JOZEF BROECKX bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 43; 2380; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pluimveekwekers; Rundveehouders. Producten gemaakt in JOZEF BROECKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF BROECKX is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF BROECKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF BROECKX, openstaande posities, locatie van JOZEF BROECKX op de kaart.

JOZEF BROECKX is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF BROECKX, company assigned to the tax number BE06463226318. The company JOZEF BROECKX is located at the address: KERKSTRAAT 43; 2380; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pluimveekwekers; Rundveehouders. Products created in JOZEF BROECKX were not found.
The main activity of JOZEF BROECKX is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF BROECKX is not available. You also can look at reviews of JOZEF BROECKX, open positions, location of JOZEF BROECKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF BROECKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF BROECKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF BROECKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF BROECKX, employees, financial statistics.