DEPAGAS

Contactgegevens DEPAGAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPAGAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPAGAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-PIETERSKAAI 17-18; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50318057 (+32-50318057) 50318057 (+32-50318057)

Fax (fax): +32 (83) 109-46-89 +32 (83) 109-46-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPAGAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPAGAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPAGAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPAGAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPAGAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPAGAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPAGAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPAGAS
Products information DEPAGAS

BTW identificatienummer (tax): BE09985443115
Ondernemingsnummer: 8495422363
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.. Produits: Equipement de Chauffage au Gaz.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPAGAS
(Get full report from official database of BE for DEPAGAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPAGAS
Addition kinds of activities for DEPAGAS

356801. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
17420202. Buitenkant isolatie en afwerking (eifs) applicator | Exterior insulation and finish (eifs) applicator
24990101. Kleren drogen kaders, rekken en rollen, hout | Clothes drying frames, racks and reels, wood
25990204. Voedselwagens, restaurant | Food wagons, restaurant
50919906. Go-carts | Go-carts

Werken bij DEPAGAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPAGAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPAGAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPAGAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van DEPAGAS in sociale netwerken
Look for responds of DEPAGAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPAGAS. Laat een reactie achter voor DEPAGAS. DEPAGAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPAGAS. Leave a respond for DEPAGAS. DEPAGAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPAGAS op de google maps. Adres en contacten DEPAGAS
Location of DEPAGAS on the google maps. Address and contacts of DEPAGAS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPAGAS DEPAGAS: Decor-Peint SCRL | KANTOORSERVICE 2000 | Timperman J | CANIPOLIS | Stassen Maria

Other related companies as DEPAGAS: Decor-Peint SCRL | KANTOORSERVICE 2000 | Timperman J | CANIPOLIS | Stassen Maria

DEPAGAS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPAGAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985443115. Het bedrijf DEPAGAS bevindt zich op het adres: SINT-PIETERSKAAI 17-18; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 585,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.. Produits: Equipement de Chauffage au Gaz..
De hoofdactiviteit van DEPAGAS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPAGAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPAGAS, openstaande posities, locatie van DEPAGAS op de kaart.

DEPAGAS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEPAGAS, company assigned to the tax number BE09985443115. The company DEPAGAS is located at the address: SINT-PIETERSKAAI 17-18; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 585,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.. Produits: Equipement de Chauffage au Gaz..
The main activity of DEPAGAS is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPAGAS is not available. You also can look at reviews of DEPAGAS, open positions, location of DEPAGAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPAGAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPAGAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPAGAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPAGAS, employees, financial statistics.