DELTEX

Contactgegevens DELTEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELTEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELTEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 22511313 (+32-22511313) 22511313 (+32-22511313)

Fax (fax): +32 (67) 675-11-95 +32 (67) 675-11-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELTEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELTEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELTEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELTEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELTEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELTEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELTEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELTEX
Products information DELTEX

BTW identificatienummer (tax): BE09435302734
Ondernemingsnummer: 3485931396
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Installation & Entretien: Chauffagistes, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chauffage Central, Installation de Salles de Bains, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation de Chauffage 脿 Eau, Chauffage Central Domestique, Installation d'Equipements Sanitaires, Installation de Chauffage au Mazout, Installation de Chauffage par le Sol, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire. Services: Service 24h/24, Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELTEX
(Get full report from official database of BE for DELTEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELTEX
Addition kinds of activities for DELTEX

7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
01739902. Kastanjeboerderij | Chestnut grove
20979900. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
34790210. Galvaniseren van ijzer-, staal- of eindproducten | Galvanizing of iron, steel, or end-formed products
48999905. Satelliet grondstations | Satellite earth stations
83229900. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec

Werken bij DELTEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELTEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELTEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELTEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student - bakkerij Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Dag student! Op zoek naar een leuke job voor tijdens het schooljaar en schoolvakanties? Voor een bakkerij in Blankenberge zijn we op zoek naar verschillende studenten. Je taken als winkelbediende: Klanten bedienen Taarten en brood aanvullen De winkel proper houden Bestellingen klaar zetten Afwassen

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van DELTEX in sociale netwerken
Look for responds of DELTEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELTEX. Laat een reactie achter voor DELTEX. DELTEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELTEX. Leave a respond for DELTEX. DELTEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELTEX op de google maps. Adres en contacten DELTEX
Location of DELTEX on the google maps. Address and contacts of DELTEX

Andere gerelateerde bedrijven als come DELTEX DELTEX: ROGER DE MUNCK | DROOGKUIS PRESSING NO 1 | SPAR | FRANZ HUGOT | Deroubaix R

Other related companies as DELTEX: ROGER DE MUNCK | DROOGKUIS PRESSING NO 1 | SPAR | FRANZ HUGOT | Deroubaix R

DELTEX is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELTEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435302734. Het bedrijf DELTEX bevindt zich op het adres: 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 272,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Chauffagistes, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chauffage Central, Installation de Salles de Bains, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation de Chauffage 脿 Eau, Chauffage Central Domestique, Installation d'Equipements Sanitaires, Installation de Chauffage au Mazout, Installation de Chauffage par le Sol, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire. Services: Service 24h/24, Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van DELTEX is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELTEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELTEX, openstaande posities, locatie van DELTEX op de kaart.

DELTEX is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELTEX, company assigned to the tax number BE09435302734. The company DELTEX is located at the address: 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 272,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. List of products are Installation & Entretien: Chauffagistes, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chauffage Central, Installation de Salles de Bains, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation de Chauffage 脿 Eau, Chauffage Central Domestique, Installation d'Equipements Sanitaires, Installation de Chauffage au Mazout, Installation de Chauffage par le Sol, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire. Services: Service 24h/24, Devis Gratuit..
The main activity of DELTEX is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DELTEX is not available. You also can look at reviews of DELTEX, open positions, location of DELTEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELTEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELTEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELTEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELTEX, employees, financial statistics.