ETS NIJS

Contactgegevens ETS NIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS NIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS NIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 22511313 (+32-22511313) 22511313 (+32-22511313)

Fax (fax): +32 (61) 356-74-86 +32 (61) 356-74-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS NIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS NIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS NIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS NIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS NIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS NIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS NIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS NIJS
Products information ETS NIJS

BTW identificatienummer (tax): BE07201507568
Ondernemingsnummer: 5755432128
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 529,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Installation & Entretien: Chauffage Central Domestique, Installation de Chauffage au Mazout, R茅paration de Chaudi猫res, Chauffagistes, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation d'Equipements Sanitaires, Installation de Chauffage par le Sol, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Installation de Chauffage Central, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res. Services: Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS NIJS
(Get full report from official database of BE for ETS NIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS NIJS
Addition kinds of activities for ETS NIJS

726199. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
35790105. Letter vouw-, vul- en afdichtingsmachines | Letter folding, stuffing, and sealing machines
50830101. Veeteelt | Livestock equipment
92110000. rechtbanken | Courts
94119904. Staat onderwijs afdeling | State education department

Werken bij ETS NIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS NIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS NIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS NIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • Chauffeur CE (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark. Twee dagen per week vervoer je goederen naar klanten in Nederland (met overnachting). De andere dagen zal je vnl. klanten in België bevoorraden.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Productiemedewerker metaal (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwisselend takenpakket werken in de metaalsector taken uitvoeren zoals schuren, metalliseren, inpakken, ophangen,...

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

Zoek naar antwoorden van ETS NIJS in sociale netwerken
Look for responds of ETS NIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS NIJS. Laat een reactie achter voor ETS NIJS. ETS NIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS NIJS. Leave a respond for ETS NIJS. ETS NIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS NIJS op de google maps. Adres en contacten ETS NIJS
Location of ETS NIJS on the google maps. Address and contacts of ETS NIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS NIJS ETS NIJS: FLELITRANS LOGISTIC'S SPRL | Duriau A | R. MOMMENS | K. PEERDER SPORTVRIENDEN | Granidesign-Hanot SA

Other related companies as ETS NIJS: FLELITRANS LOGISTIC'S SPRL | Duriau A | R. MOMMENS | K. PEERDER SPORTVRIENDEN | Granidesign-Hanot SA

ETS NIJS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS NIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07201507568. Het bedrijf ETS NIJS bevindt zich op het adres: 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 529,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Chauffage Central Domestique, Installation de Chauffage au Mazout, R茅paration de Chaudi猫res, Chauffagistes, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation d'Equipements Sanitaires, Installation de Chauffage par le Sol, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Installation de Chauffage Central, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res. Services: Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van ETS NIJS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS NIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS NIJS, openstaande posities, locatie van ETS NIJS op de kaart.

ETS NIJS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS NIJS, company assigned to the tax number BE07201507568. The company ETS NIJS is located at the address: 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 529,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Chauffage Central Domestique, Installation de Chauffage au Mazout, R茅paration de Chaudi猫res, Chauffagistes, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation d'Equipements Sanitaires, Installation de Chauffage par le Sol, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire, Installation de Chauffage Central, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res. Services: Devis Gratuit..
The main activity of ETS NIJS is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS NIJS is not available. You also can look at reviews of ETS NIJS, open positions, location of ETS NIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS NIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS NIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS NIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS NIJS, employees, financial statistics.