ETS. HENRY

Contactgegevens ETS. HENRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. HENRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. HENRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE TONGRES 354; 4684; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 43797130 (+32-43797130) 43797130 (+32-43797130)

Fax (fax): +32 (81) 766-38-12 +32 (81) 766-38-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. HENRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. HENRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. HENRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. HENRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. HENRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. HENRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. HENRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. HENRY
Products information ETS. HENRY

BTW identificatienummer (tax): BE06065246582
Ondernemingsnummer: 5532135009
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.. Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.. Services: Ramonage de Chemin茅es.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Installation de menuiserie m茅tallique. Services de Nettoyage and de D茅sinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. HENRY
(Get full report from official database of BE for ETS. HENRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. HENRY
Addition kinds of activities for ETS. HENRY

358902. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
735900. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
17999927. Posthole graven | Posthole digging
20460402. Glutenmeel | Gluten meal
24260108. Tafelglazen, voor verlengtafels: hout | Table slides, for extension tables: wood
30110304. Uitputtende, doorlopende lengtes: rubber, zonder metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, without metal core
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
33560700. zirkonium | Zirconium
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
50460301. Bakkerij apparatuur en benodigdheden | Bakery equipment and supplies

Werken bij ETS. HENRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. HENRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. HENRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. HENRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

Zoek naar antwoorden van ETS. HENRY in sociale netwerken
Look for responds of ETS. HENRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. HENRY. Laat een reactie achter voor ETS. HENRY. ETS. HENRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. HENRY. Leave a respond for ETS. HENRY. ETS. HENRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. HENRY op de google maps. Adres en contacten ETS. HENRY
Location of ETS. HENRY on the google maps. Address and contacts of ETS. HENRY

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. HENRY ETS. HENRY: Wim Van Sande | R.C. Pompen | RASIR F. | DE POST | PEETERS P

Other related companies as ETS. HENRY: Wim Van Sande | R.C. Pompen | RASIR F. | DE POST | PEETERS P

ETS. HENRY is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. HENRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06065246582. Het bedrijf ETS. HENRY bevindt zich op het adres: RUE DE TONGRES 354; 4684; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 668,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Installation de menuiserie m茅tallique. Services de Nettoyage and de D茅sinfection. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.. Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.. Services: Ramonage de Chemin茅es..
De hoofdactiviteit van ETS. HENRY is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. HENRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. HENRY, openstaande posities, locatie van ETS. HENRY op de kaart.

ETS. HENRY is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. HENRY, company assigned to the tax number BE06065246582. The company ETS. HENRY is located at the address: RUE DE TONGRES 354; 4684; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 668,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Installation de menuiserie m茅tallique. Services de Nettoyage and de D茅sinfection. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.. Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.. Services: Ramonage de Chemin茅es..
The main activity of ETS. HENRY is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. HENRY is not available. You also can look at reviews of ETS. HENRY, open positions, location of ETS. HENRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. HENRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. HENRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. HENRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. HENRY, employees, financial statistics.