LONGIN SERVICE

Contactgegevens LONGIN SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LONGIN SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LONGIN SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BISSCHOPSLAAN 71; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14611977 (+32-14611977) 14611977 (+32-14611977)

Fax (fax): +32 (67) 337-64-10 +32 (67) 337-64-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LONGIN SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LONGIN SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LONGIN SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LONGIN SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LONGIN SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LONGIN SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LONGIN SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LONGIN SERVICE
Products information LONGIN SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE09614654541
Ondernemingsnummer: 2405151367
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 462,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activit茅s: Collecte des D茅chets M茅nagers, Evacuation des D茅chets.. Activit茅s: Curage des Egouts, D茅bouchage des Canalisations, Nettoyage de Fosses Sceptiques. Services: Services d'Urgence.. Installation & Entretien: Installation de Chaudi猫res, R茅paration de Chaudi猫res.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Collecte and 茅puration des eaux us茅es. Ramassage and traitement des d茅chets m茅nagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LONGIN SERVICE
(Get full report from official database of BE for LONGIN SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LONGIN SERVICE
Addition kinds of activities for LONGIN SERVICE

097102. Jachtdiensten | Hunting services
221111. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
357202. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
07419902. Dierenarts, vee | Veterinarian, livestock
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
34431101. Sluizen | Airlocks
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
35539907. Mortisers, houtbewerkingsmachines | Mortisers, woodworking machines
36779901. Baluns | Baluns

Werken bij LONGIN SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LONGIN SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LONGIN SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LONGIN SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • CHAUFFEUR C VOEDING MET WEEKENDWERK (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

Zoek naar antwoorden van LONGIN SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of LONGIN SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LONGIN SERVICE. Laat een reactie achter voor LONGIN SERVICE. LONGIN SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LONGIN SERVICE. Leave a respond for LONGIN SERVICE. LONGIN SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LONGIN SERVICE op de google maps. Adres en contacten LONGIN SERVICE
Location of LONGIN SERVICE on the google maps. Address and contacts of LONGIN SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come LONGIN SERVICE LONGIN SERVICE: Coquillart Anne | Le Vitrier | COIFFURE MIEKE | GARAGE FRANCO | SOPHIE TASNIER

Other related companies as LONGIN SERVICE: Coquillart Anne | Le Vitrier | COIFFURE MIEKE | GARAGE FRANCO | SOPHIE TASNIER

LONGIN SERVICE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LONGIN SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09614654541. Het bedrijf LONGIN SERVICE bevindt zich op het adres: BISSCHOPSLAAN 71; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 462,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Collecte and 茅puration des eaux us茅es. Ramassage and traitement des d茅chets m茅nagers. Lijst met producten zijn Activit茅s: Collecte des D茅chets M茅nagers, Evacuation des D茅chets.. Activit茅s: Curage des Egouts, D茅bouchage des Canalisations, Nettoyage de Fosses Sceptiques. Services: Services d'Urgence.. Installation & Entretien: Installation de Chaudi猫res, R茅paration de Chaudi猫res..
De hoofdactiviteit van LONGIN SERVICE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LONGIN SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LONGIN SERVICE, openstaande posities, locatie van LONGIN SERVICE op de kaart.

LONGIN SERVICE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LONGIN SERVICE, company assigned to the tax number BE09614654541. The company LONGIN SERVICE is located at the address: BISSCHOPSLAAN 71; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 462,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Collecte and 茅puration des eaux us茅es. Ramassage and traitement des d茅chets m茅nagers. List of products are Activit茅s: Collecte des D茅chets M茅nagers, Evacuation des D茅chets.. Activit茅s: Curage des Egouts, D茅bouchage des Canalisations, Nettoyage de Fosses Sceptiques. Services: Services d'Urgence.. Installation & Entretien: Installation de Chaudi猫res, R茅paration de Chaudi猫res..
The main activity of LONGIN SERVICE is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LONGIN SERVICE is not available. You also can look at reviews of LONGIN SERVICE, open positions, location of LONGIN SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LONGIN SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LONGIN SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LONGIN SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LONGIN SERVICE, employees, financial statistics.