GONZALEZ

Contactgegevens GONZALEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GONZALEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

GONZALEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MEMLING 11; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25217132 (+32-25217132) 25217132 (+32-25217132)

Fax (fax): +32 (53) 991-98-44 +32 (53) 991-98-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GONZALEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GONZALEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GONZALEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GONZALEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GONZALEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GONZALEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GONZALEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GONZALEZ
Products information GONZALEZ

BTW identificatienummer (tax): BE08491577148
Ondernemingsnummer: 4638397216
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Plomberie.. Produits & Activit茅s: B?timents R茅sidentiels.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Construction de maisons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GONZALEZ
(Get full report from official database of BE for GONZALEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor GONZALEZ
Addition kinds of activities for GONZALEZ

267901. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
27520600. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
32290104. Kandelaars, glas | Candlesticks, glass
32699901. Kunst- en siergerei, aardewerk | Art and ornamental ware, pottery
37619900. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
39990807. Munten en munten, niet-munteenheid | Coins and tokens, non-currency
47890400. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
73749900. Gegevensverwerking en -bereiding, anders | Data processing and preparation, nec
79991100. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services

Werken bij GONZALEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GONZALEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GONZALEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GONZALEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van GONZALEZ in sociale netwerken
Look for responds of GONZALEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor GONZALEZ. Laat een reactie achter voor GONZALEZ. GONZALEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GONZALEZ. Leave a respond for GONZALEZ. GONZALEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GONZALEZ op de google maps. Adres en contacten GONZALEZ
Location of GONZALEZ on the google maps. Address and contacts of GONZALEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come GONZALEZ GONZALEZ: Garden Studio | Analytic Systems Imbema Belgium nv-sa | Fleurus Electro | JACQUES MOULIGNEAU | FRITUUR DANNY

Other related companies as GONZALEZ: Garden Studio | Analytic Systems Imbema Belgium nv-sa | Fleurus Electro | JACQUES MOULIGNEAU | FRITUUR DANNY

GONZALEZ is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GONZALEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08491577148. Het bedrijf GONZALEZ bevindt zich op het adres: RUE MEMLING 11; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Construction de maisons. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Plomberie.. Produits & Activit茅s: B?timents R茅sidentiels..
De hoofdactiviteit van GONZALEZ is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GONZALEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GONZALEZ, openstaande posities, locatie van GONZALEZ op de kaart.

GONZALEZ is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GONZALEZ, company assigned to the tax number BE08491577148. The company GONZALEZ is located at the address: RUE MEMLING 11; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Construction de maisons. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Plomberie.. Produits & Activit茅s: B?timents R茅sidentiels..
The main activity of GONZALEZ is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GONZALEZ is not available. You also can look at reviews of GONZALEZ, open positions, location of GONZALEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GONZALEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GONZALEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GONZALEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GONZALEZ, employees, financial statistics.