PHILIPPE RICHE

Contactgegevens PHILIPPE RICHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE RICHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE RICHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. G?NER. MED. DERACHE 65; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26479579 (+32-26479579) 26479579 (+32-26479579)

Fax (fax): +32 (86) 296-50-24 +32 (86) 296-50-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE RICHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE RICHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE RICHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE RICHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE RICHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE RICHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE RICHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE RICHE
Products information PHILIPPE RICHE

BTW identificatienummer (tax): BE02692169189
Ondernemingsnummer: 5515380859
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE RICHE
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE RICHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE RICHE
Addition kinds of activities for PHILIPPE RICHE

7353. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
737300. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
15220104. Slaapzaalbouw | Dormitory construction
20799904. Olie, gehydrogeneerde: eetbaar | Oil, hydrogenated: edible
23290207. Mackinaws: mannen, jongeren en jongens | Mackinaws: men's, youths', and boys'
25310000. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
38120202. Automatische piloten, vliegtuigen | Automatic pilots, aircraft
38290211. Meteorologische instrumenten | Meteorological instruments
67990102. Commodity contract trading bedrijven | Commodity contract trading companies

Werken bij PHILIPPE RICHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE RICHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE RICHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE RICHE. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • Uitbreker/Uitbreekster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    uitbreken van karton binnen een productieomgeving - fijn , repetitief werk

  • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE RICHE in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE RICHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE RICHE. Laat een reactie achter voor PHILIPPE RICHE. PHILIPPE RICHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE RICHE. Leave a respond for PHILIPPE RICHE. PHILIPPE RICHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE RICHE op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE RICHE
Location of PHILIPPE RICHE on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE RICHE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE RICHE PHILIPPE RICHE: Bethune N | NOEL DE VRIENDT | Technox-Equipement S.A. | Van Coillie BVBA | Franco-Belge

Other related companies as PHILIPPE RICHE: Bethune N | NOEL DE VRIENDT | Technox-Equipement S.A. | Van Coillie BVBA | Franco-Belge

PHILIPPE RICHE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE RICHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02692169189. Het bedrijf PHILIPPE RICHE bevindt zich op het adres: AV. G?NER. MED. DERACHE 65; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE RICHE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE RICHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE RICHE, openstaande posities, locatie van PHILIPPE RICHE op de kaart.

PHILIPPE RICHE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE RICHE, company assigned to the tax number BE02692169189. The company PHILIPPE RICHE is located at the address: AV. G?NER. MED. DERACHE 65; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of PHILIPPE RICHE is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE RICHE is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE RICHE, open positions, location of PHILIPPE RICHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE RICHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE RICHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE RICHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE RICHE, employees, financial statistics.