LOOTS ALAIN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • LOOTS ALAIN
Private companiesFood Stores • LOOTS ALAIN

Contactgegevens LOOTS ALAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOOTS ALAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOOTS ALAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES NOYERS 111; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71360611 (+32-71360611) 71360611 (+32-71360611)

Fax (fax): +32 (64) 394-55-73 +32 (64) 394-55-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOOTS ALAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOOTS ALAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOOTS ALAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOOTS ALAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOOTS ALAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOOTS ALAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOOTS ALAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOOTS ALAIN
Products information LOOTS ALAIN

BTW identificatienummer (tax): BE07568450927
Ondernemingsnummer: 5129211425
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 733,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOOTS ALAIN
(Get full report from official database of BE for LOOTS ALAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOOTS ALAIN
Addition kinds of activities for LOOTS ALAIN

3425. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
336999. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
28420202. Bijenwas, verwerking van | Beeswax, processing of
36340309. Verwarmers, tape | Heaters, tape
39310301. fagotten | Bassoons

Werken bij LOOTS ALAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOOTS ALAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOOTS ALAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOOTS ALAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Vaste Job

    -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van LOOTS ALAIN in sociale netwerken
Look for responds of LOOTS ALAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOOTS ALAIN. Laat een reactie achter voor LOOTS ALAIN. LOOTS ALAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOOTS ALAIN. Leave a respond for LOOTS ALAIN. LOOTS ALAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOOTS ALAIN op de google maps. Adres en contacten LOOTS ALAIN
Location of LOOTS ALAIN on the google maps. Address and contacts of LOOTS ALAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LOOTS ALAIN LOOTS ALAIN: Cantillon E | SPARHOEVE | VERBERKMOES BEHEER | PARDUYNS | STEPHAN VERBIST

Other related companies as LOOTS ALAIN: Cantillon E | SPARHOEVE | VERBERKMOES BEHEER | PARDUYNS | STEPHAN VERBIST

LOOTS ALAIN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOOTS ALAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07568450927. Het bedrijf LOOTS ALAIN bevindt zich op het adres: AVENUE DES NOYERS 111; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 733,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van LOOTS ALAIN is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOOTS ALAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOOTS ALAIN, openstaande posities, locatie van LOOTS ALAIN op de kaart.

LOOTS ALAIN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOOTS ALAIN, company assigned to the tax number BE07568450927. The company LOOTS ALAIN is located at the address: AVENUE DES NOYERS 111; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 733,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
The main activity of LOOTS ALAIN is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOOTS ALAIN is not available. You also can look at reviews of LOOTS ALAIN, open positions, location of LOOTS ALAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOOTS ALAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOOTS ALAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOOTS ALAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOOTS ALAIN, employees, financial statistics.