ICPR

Contactgegevens ICPR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICPR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ICPR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersebaan 35, ZANDHOVEN, ANTWERP 2240, België

Telefoon (phone): 0032 3 464 03 04 (+32-0032 3 464 03 04) 0032 3 464 03 04 (+32-0032 3 464 03 04)

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICPR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICPR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICPR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICPR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICPR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICPR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICPR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICPR
Products information ICPR

BTW identificatienummer (tax): BE02135437011
Ondernemingsnummer: 8277618408
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ICPR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICPR
(Get full report from official database of BE for ICPR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ICPR
Addition kinds of activities for ICPR

6311. Levensverzekering | Life insurance
369501. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
20770204. Haringolie | Herring oil
35699915. Siftings- en screeningsmachines | Sifting and screening machines
42149900. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec
50460103. Neon tekens | Neon signs
87310300. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research
93110103. Staatsbelastingcommissie | State tax commission

Werken bij ICPR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICPR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICPR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICPR. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Onderhoudsmecanicien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in piping, projecten en drukapparaten zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra dagen verlof hebt. Taken: - Werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden - Eenvoudig laswerk (TIG) - Appendages/flensverbindingen de- en monteren

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • Heftruckchauffeur diepvries - 2-ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor de afdeling diepvries. Het bedrijf is actief in de voeding. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk om de producten vanuit de diepvries naar de verpakkingslijn te brengen Je haalt de producten uit de juiste koelruimte De cabine waarin je werkt is verwarmd Je bent verantwoordelijk voor het stockeren van afgewerkte producten Uren: Je werkt in 2-ploegen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676517-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. Entering the Young Professional program means that you will go through a continuous on the job training program during which our experts will share their knowledge about different domains, including the newest technologies and innovations. Furthermore, you get the opportunity to work together with the best specialists. In which expertise domain could you work? The Young Professional program 2019 offers you the possibility to work in different position in our Technology division such as: Junior Project manager: As Project Manager, you will be responsible to ensure that the business or technical projects (small at a first stage) are delivered on-time, on-scope, and on-budget through the use of the methodology (Rainbow / Agile /...) while ensuring continuous alignment between the various stakeholders within the impacted teams. IT Analyst: you design solutions based on the business needs (requirements) and the technical possibilities in terms of development and impact on the existing infrastructure. Data Architects: you edit and structure large datasets to make them usable for concrete applications in terms of statistics/reporting. Security Engineer: You analyse the security and possible threats on our own network or at customers. you get to know in identity & access management, forensics (determining the cause of an incident based on the log files), defense or PEN testing. Network Engineer: you get to know in the development of our network infrastructure, with a focus on the roll-out of our fiber network in the coming years. You don't need to be an expert in these domains yet, but a basic knowledge of the domain and a strong interest in deepening your knowledge are essential. We expect you to be eager to learn and to invest in the program. With the right mindset, sufficient potential and a passion for new technologies in general and your area of expertise in particular, you can successfully complete the program and thus launch your career as an expert within Proximus.

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

Zoek naar antwoorden van ICPR in sociale netwerken
Look for responds of ICPR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICPR. Laat een reactie achter voor ICPR. ICPR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICPR. Leave a respond for ICPR. ICPR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICPR op de google maps. Adres en contacten ICPR
Location of ICPR on the google maps. Address and contacts of ICPR

Andere gerelateerde bedrijven als come ICPR ICPR: CIAO PIZZA | PIERRE VERKEST | CLOWN AARDBEI | LAMBRECHT | GARAGE GILLET

Other related companies as ICPR: CIAO PIZZA | PIERRE VERKEST | CLOWN AARDBEI | LAMBRECHT | GARAGE GILLET

ICPR is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ICPR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02135437011. Het bedrijf ICPR bevindt zich op het adres: Liersebaan 35, ZANDHOVEN, ANTWERP 2240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ICPR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ICPR is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICPR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICPR, openstaande posities, locatie van ICPR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ICPR is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ICPR, company assigned to the tax number BE02135437011. The company ICPR is located at the address: Liersebaan 35, ZANDHOVEN, ANTWERP 2240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ICPR were not found.
The main activity of ICPR is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ICPR is not available. You also can look at reviews of ICPR, open positions, location of ICPR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICPR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICPR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICPR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICPR, employees, financial statistics.