Ibbasc bvba

Contactgegevens Ibbasc bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ibbasc bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ibbasc bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint Petrus en Paulusplein 12, oostende, wvl 8400, België

Telefoon (phone): 0032 -59 51 74 37 (+32-0032 -59 51 74 37) 0032 -59 51 74 37 (+32-0032 -59 51 74 37)

Fax (fax): 0032-59 51 79 31 (+32-0032-59 51 79 31) 0032-59 51 79 31 (+32-0032-59 51 79 31)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ibbasc bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ibbasc bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ibbasc bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ibbasc bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ibbasc bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ibbasc bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ibbasc bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ibbasc bvba
Products information Ibbasc bvba

BTW identificatienummer (tax): BE03548278808
Ondernemingsnummer: 7537139892
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Ibbasc bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ibbasc bvba
(Get full report from official database of BE for Ibbasc bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ibbasc bvba
Addition kinds of activities for Ibbasc bvba

02140103. Zuivelproductie | Mohair production
20139909. Lard, uit gekochte vleesproducten | Lard, from purchased meat products
34439911. Perforeren op zwaar metaal | Perforating on heavy metal
35410400. draaibanken | Lathes
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano
50430300. Filmapparatuur | Motion picture equipment
52110105. zijspoor | Siding
55219904. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: used
62829900. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec

Werken bij Ibbasc bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ibbasc bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ibbasc bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ibbasc bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: LA GARDEROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

Zoek naar antwoorden van Ibbasc bvba in sociale netwerken
Look for responds of Ibbasc bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ibbasc bvba. Laat een reactie achter voor Ibbasc bvba. Ibbasc bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ibbasc bvba. Leave a respond for Ibbasc bvba. Ibbasc bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ibbasc bvba op de google maps. Adres en contacten Ibbasc bvba
Location of Ibbasc bvba on the google maps. Address and contacts of Ibbasc bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Ibbasc bvba Ibbasc bvba: Everaerts S | PEPE KART RACING | van Delft I | CAR WASH WOUTERS Q8 | Mistiaen M

Other related companies as Ibbasc bvba: Everaerts S | PEPE KART RACING | van Delft I | CAR WASH WOUTERS Q8 | Mistiaen M

Ibbasc bvba is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ibbasc bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03548278808. Het bedrijf Ibbasc bvba bevindt zich op het adres: Sint Petrus en Paulusplein 12, oostende, wvl 8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ibbasc bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ibbasc bvba is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ibbasc bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ibbasc bvba, openstaande posities, locatie van Ibbasc bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ibbasc bvba is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ibbasc bvba, company assigned to the tax number BE03548278808. The company Ibbasc bvba is located at the address: Sint Petrus en Paulusplein 12, oostende, wvl 8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ibbasc bvba were not found.
The main activity of Ibbasc bvba is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ibbasc bvba is not available. You also can look at reviews of Ibbasc bvba, open positions, location of Ibbasc bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ibbasc bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ibbasc bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ibbasc bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ibbasc bvba, employees, financial statistics.