Horeca Totaal bv

Contactgegevens Horeca Totaal bv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horeca Totaal bv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horeca Totaal bv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): St. Pietersgroenestraat 8 Brugge, 8000, België

Telefoon (phone): 3250313159 3250313159

Fax (fax): 3250314905 3250314905

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horeca Totaal bv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horeca Totaal bv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horeca Totaal bv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horeca Totaal bv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horeca Totaal bv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horeca Totaal bv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horeca Totaal bv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horeca Totaal bv
Products information Horeca Totaal bv

BTW identificatienummer (tax): BE06561553955
Ondernemingsnummer: 6510742187
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Horeca Totaal bv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horeca Totaal bv
(Get full report from official database of BE for Horeca Totaal bv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horeca Totaal bv
Addition kinds of activities for Horeca Totaal bv

334102. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
829999. Scholen en educatieve diensten, nec, nec | Schools and educational services, nec, nec
23539909. Opera hoeden | Opera hats
28650305. Benzol (industriële organische chemische stof) | Benzol (industrial organic chemical)
32720608. Pijp, beton of bekleed met beton | Pipe, concrete or lined with concrete
35699906. Centrifugale reinigers | Centrifugal purifiers
38270116. verrekijkers | Spyglasses

Werken bij Horeca Totaal bv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horeca Totaal bv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horeca Totaal bv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horeca Totaal bv. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van Horeca Totaal bv in sociale netwerken
Look for responds of Horeca Totaal bv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horeca Totaal bv. Laat een reactie achter voor Horeca Totaal bv. Horeca Totaal bv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horeca Totaal bv. Leave a respond for Horeca Totaal bv. Horeca Totaal bv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horeca Totaal bv op de google maps. Adres en contacten Horeca Totaal bv
Location of Horeca Totaal bv on the google maps. Address and contacts of Horeca Totaal bv

Andere gerelateerde bedrijven als come Horeca Totaal bv Horeca Totaal bv: Lefebvre F | VANDEZANDE & Zonen ALGEMENE BOUWWERKEN | ALL PLASTIC PACKING INTER | S.S.A. BENELUX | Willemen NV

Other related companies as Horeca Totaal bv: Lefebvre F | VANDEZANDE & Zonen ALGEMENE BOUWWERKEN | ALL PLASTIC PACKING INTER | S.S.A. BENELUX | Willemen NV

Horeca Totaal bv is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Horeca Totaal bv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06561553955. Het bedrijf Horeca Totaal bv bevindt zich op het adres: St. Pietersgroenestraat 8 Brugge, 8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 524,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Horeca Totaal bv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horeca Totaal bv is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horeca Totaal bv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horeca Totaal bv, openstaande posities, locatie van Horeca Totaal bv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Horeca Totaal bv is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Horeca Totaal bv, company assigned to the tax number BE06561553955. The company Horeca Totaal bv is located at the address: St. Pietersgroenestraat 8 Brugge, 8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 524,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Horeca Totaal bv were not found.
The main activity of Horeca Totaal bv is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Horeca Totaal bv is not available. You also can look at reviews of Horeca Totaal bv, open positions, location of Horeca Totaal bv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horeca Totaal bv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horeca Totaal bv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horeca Totaal bv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horeca Totaal bv, employees, financial statistics.