HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV
Private companiesApparel and Accessory Stores • HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV

Contactgegevens HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopold III Lei 3, EDEGEM, België

Telefoon (phone): 32 3 454 49 32 32 3 454 49 32

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV
Products information HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV

BTW identificatienummer (tax): BE04358795166
Ondernemingsnummer: 7063354492
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV
(Get full report from official database of BE for HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV
Addition kinds of activities for HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV

239700. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
964100. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
01619905. Peperboerderij, zoet en warm (groenten) | Pepper farm, sweet and hot (vegetables)
20770206. Sardine olie | Sardine oil
36630206. Televisie monitoren | Television monitors
37140601. Hydraulische vloeistofpompen, voor automatisch stuurmechanisme | Hydraulic fluid power pumps, for auto steering mechanism
76992000. Diensten aanpassen | Customizing services
82110102. Katholieke basisschool | Catholic elementary school

Werken bij HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV. Looking for open vacancies in other companies

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • Chauffeur C kipwagen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de omgeving van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffeur C kipwagen

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

Zoek naar antwoorden van HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV in sociale netwerken
Look for responds of HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV. Laat een reactie achter voor HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV. HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV. Leave a respond for HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV. HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV op de google maps. Adres en contacten HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV
Location of HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV on the google maps. Address and contacts of HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV

Andere gerelateerde bedrijven als come HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV: DANCE SCHOOL CONTEMPORARY | Suan Thai | Margo NV | ROBBERECHT DIEU | R DE VLIEGER-DUJARDIN

Other related companies as HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV: DANCE SCHOOL CONTEMPORARY | Suan Thai | Margo NV | ROBBERECHT DIEU | R DE VLIEGER-DUJARDIN

HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04358795166. Het bedrijf HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV bevindt zich op het adres: Leopold III Lei 3, EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV, openstaande posities, locatie van HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV, company assigned to the tax number BE04358795166. The company HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV is located at the address: Leopold III Lei 3, EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV were not found.
The main activity of HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV is not available. You also can look at reviews of HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV, open positions, location of HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENDRICKX STRATEGY AND MANAGEMENT GCV, employees, financial statistics.