HCT EUROPE S.A

Contactgegevens HCT EUROPE S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HCT EUROPE S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

HCT EUROPE S.A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 99 Oosterveldlaan, WILRIJK, ANTWERP 2610, België

Telefoon (phone): 32 3 4439393 32 3 4439393

Fax (fax): 32 3 4439399 32 3 4439399

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HCT EUROPE S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HCT EUROPE S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HCT EUROPE S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HCT EUROPE S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HCT EUROPE S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HCT EUROPE S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HCT EUROPE S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HCT EUROPE S.A
Products information HCT EUROPE S.A

BTW identificatienummer (tax): BE04260742187
Ondernemingsnummer: 2292816162
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in HCT EUROPE S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HCT EUROPE S.A
(Get full report from official database of BE for HCT EUROPE S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor HCT EUROPE S.A
Addition kinds of activities for HCT EUROPE S.A

261199. Pulpmolens, nec | Pulp mills, nec
09719902. Wildlife management | Wildlife management
23960301. Bindingen, pet en hoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bindings, cap and hat: made from purchased materials
39529902. Spoordoek (opzetmateriaal) | Tracing cloth (drafting material)
50850300. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
51549902. Vee | Cattle
57199902. bezems | Brooms
75490103. Smeerservice, auto | Lubrication service, automotive

Werken bij HCT EUROPE S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HCT EUROPE S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HCT EUROPE S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HCT EUROPE S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Poetshulp (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

  • Schrijnwerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van HCT EUROPE S.A in sociale netwerken
Look for responds of HCT EUROPE S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor HCT EUROPE S.A. Laat een reactie achter voor HCT EUROPE S.A. HCT EUROPE S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HCT EUROPE S.A. Leave a respond for HCT EUROPE S.A. HCT EUROPE S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HCT EUROPE S.A op de google maps. Adres en contacten HCT EUROPE S.A
Location of HCT EUROPE S.A on the google maps. Address and contacts of HCT EUROPE S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come HCT EUROPE S.A HCT EUROPE S.A: Panthère Rose (La) | ERIC DE PRIL | Sivex Agro NV | Gentry Coiffure-Mr Zeva | BEOTOP

Other related companies as HCT EUROPE S.A: Panthère Rose (La) | ERIC DE PRIL | Sivex Agro NV | Gentry Coiffure-Mr Zeva | BEOTOP

HCT EUROPE S.A is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HCT EUROPE S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04260742187. Het bedrijf HCT EUROPE S.A bevindt zich op het adres: 99 Oosterveldlaan, WILRIJK, ANTWERP 2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in HCT EUROPE S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HCT EUROPE S.A is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HCT EUROPE S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HCT EUROPE S.A, openstaande posities, locatie van HCT EUROPE S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HCT EUROPE S.A is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HCT EUROPE S.A, company assigned to the tax number BE04260742187. The company HCT EUROPE S.A is located at the address: 99 Oosterveldlaan, WILRIJK, ANTWERP 2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in HCT EUROPE S.A were not found.
The main activity of HCT EUROPE S.A is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HCT EUROPE S.A is not available. You also can look at reviews of HCT EUROPE S.A, open positions, location of HCT EUROPE S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HCT EUROPE S.A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HCT EUROPE S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HCT EUROPE S.A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HCT EUROPE S.A, employees, financial statistics.